Käytettiin meidän neiti luonnetestissä. Alla tulos;

Toimintakyky +1 kohtuullinen

Terävyys +1 pieni, ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua

Puolustushalu -1 haluton

Taisteluhalu +3 suuri

Hermorakenne +1 hieman rauhaton

Temperamentti +3 vilkas

Kovuus +1 hieman pehmeä

Luoksepäästävyys +3 hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin

Laukausvarma

pisteet 179 - 1 = 178

Testi meni meidän osalta odotetusti. Ruu käyttäytyi tilanteissa niin kuin odotinkin, ainoa ylläri tuli puolustuksessa. Mies kun hyökkäsi puskasta niin Ruu katsoi että jahas, mikähän juttu tää on. Sen jälkeen se vähän aikaa hyöri ympärillä ja tais tulla jalan viereen istumaan. Sanna meinas että Ruu tais miettiä tilanteessa et saakohan tässä nyt sanoa mitään et tuleeko pataan jos suun aukasee. En tiedä ku en tilannetta kunnolla muista. Onneksi on videomateriaali niin pääsee muisteleen. Tositilanteissahan Ruu on kyllä minua puolustanut mutta en tiedä mitä nyt kävi. Toisekseen, mun mielestä tuomarin olisi pitänyt tulla vähän likemmäs. Tuomari jätti kepin aika kaukana jo maahan ja Ruu oli sen jälkeen sitä mieltä et tää keppi on hänen ja nyt aletaan leikkimään.

Pimeä huone kesti kauan kun Ruu meni samantien istumaan pimeässä olevan testituomari-miehen syliin ja pesi hartaasti tuomarin naamaa. Ite istuin piilossa räkä poskella valuen ja toivoin koiran tulevan pian ennen ku on pakko alkaa räkimään. Tilanne päätty siihen et tuomarin piti ajaa Ruu pois sylistä ja sen jälkeen Ruu tulikin mun tykö et ai moi, säkin oot täällä!

Kelkka, haalari ja tynnyri oli Ruusta ihan mahtavia. Kelkka piti totta kai hyvin haukkua mut kun se viereen pysähty niin Ruu meinas et tää pitää saada uudelleen liikkeelle ja kävi puremaan sitä. Tuomari huusikin että älä anna sen rikkoa sitä. Sama homma haalarille ja tynnyrille, molempia piti saada hammastaa.

Kovuudesta tuomarit sanoi että laittoivat Ruun hieman pehmeäksi koska he tulkitsivat nämä haalarin, kelkan ja tynnyrin puremiset sillä että Ruulla jäi hieman tilanne päälle. Muuten tuumasivat että koiran reaktiot on oikea aikaiset, kohdistettu oikeisiin asioihin ja Ruu suhteuttaa omat reaktiot täysin tilanteisiin sopiviksi eikä ammu yli. Kuulemma ihan mahtava koira jonka minä kyllä tiesinkin.

Testin jälkeen vielä joku yleisöstä kyseleen et mikäs koira tää oli kun vaikutti niin mukavalta. Ilmeisesti Ruu teki hyvän vaikutuksen!

 

Treeneistä sen verran että meillä on tätä nykyä uusi hakuporukka! Treenataan paljon tässä Nurmijärvellä ja mikä parasta, toiset on huomattavasti minua kokeneempia joten toivon paljon että nyt alkais treenit eteneen. Parit treenit ollaan käyty ja Ruu on toiminut tosi kivasti. Pieni on ihan tohkeissaan treeneissä. Viime sunnuntain treenit varsinkin sujui mallikkaasti ja toiset vähän kyselivätkin että millon Ruu ilmotetaan kokeeseen. Noo, jospa tuota tottistakin kerkeis joskus ottaan niin miettii sitten uudestaan!