Lähdettiin aamuvarhain Kajaaniin ajeleen näyttelyyn. Olin ihan hyvillä mielin kun päästiin perille. Hyvä mieli loppu Ruun arvosteluun. Tai no sitähän me ei koskaan saatu koska tuomarin mielestä hän ei voi arvostella koiraa jolla on purenta-virhe.

Tuomari: -Tiedäthän sinä että koirallasi on toinen alakulmuri liian takana.
Minä: -Joo, tiedän kyllä.
T: -Miksi sinä sitten olet tuommoisen koiran kanssa koiranäyttelyssä? Mitä te täällä teette?
M: -Öö... No meillä on harrastuksena haku ja jälki ja jos joskus olisi mahdollisuus niistä valioitua niin tarvisimme näyttelytuloksen.
T: -No, sitä saat lähteä hakemaan muualta. Minä en voi arvostella tuommoista koiraa. Tiedäthän että rottweilerit on saksalaisia paimenkoiria joilla tulee olla vahvat purennat.

Kiitos ja hei. Oheisen dialogin kävimme kehässä. Tässä vielä sama paperille kirjoitettu tuomarin toimesta.

"Disqualified because she has too short underjaw and wrong bite."

NUO HYL, tuomari Kornelia Butrimova, Liettua

Voi tauti ku harmitti! Siis eihän tuo purenta yllätyksenä tullut mutta jotenkin pisti ärsyttää asenne meitä kohtaan. Ja mitähän virkaa EVAlla on HYLylläki voi kieltäytyä arvostelmasta? Kai sen nyt jotain muutaki olis pitäny meille kirjottaa vaikka hylkäski. Mutta eipä se auta itkut markkinoilla.

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Vuodenvaihde meni Ruulla ihan hyvin. Mökissä haukkui Lassen kanssa raketteja. Pian päästään treenaamaankin, mikäs sen mukavampaa!

Tässä vielä Ruusta uusi söpöstelykuva. Huomatkaa neidin uusi panta, vähä heeno! :)

1189657.jpg