Aamutreenit unohdettiin sillä Lasse oli yöllä kipeänä ja valvotti meitä. Sillä oksetti ja ulkonakin oli käytävä. Aamulla olin niin poikki että torkutin herätystä niin pitkään etten edes aamupalaa ehtinyt syömään.

Illalla lähdettiin koirien kans lenkille. Otin molemmille iltapalat mukaan ja lenkin jälkeen Lasse autoon syömään ja me mentiin Ruun kans treenaamaan. En tiedä johtuiko Ruun nälästä vai siitä ettei kukaan ollut mun tekemisiä katsomassa mutta tällä kertaa meidän treeni sujui hyvin! Seuraamisessa edisti mutta ei niin paljon että olisin alkanut sitä hulluna hinkkaamaan. Kontakti löytyi nyt koirasta tosi hyvin! En tiedä johtuiko eilisestä Antin kopsimisesta vai mistä mutta nyt sujui! Pidin seuraamiset lyhyinä, muistin jopa vapautuskäskyn ennen kuin heitin patukan! Pari kertaa otin liikkeestä istumisen, ekalla kerralla jouduin antamaan kaksoiskäskyn ennen kuin jäi istumaan mutta toisella kerralla istui suoraan käskystä.

Sit pikku-huilinki ja haukkumiset. Näytin Ruulle iltapala-rasiaa ja menin kyykkyyn. 40 haukkua tuli helposti ilman mitään hetsausta. Hieman autoin päällä nyökkimällä jotta Ruu löysi kunnon rytmin. Ei muuta kuin iltapala ja sisälle! Näin treenataan kyllä huomennakin! :)