Käytiin eilen tottisteleen vieraalla kentällä Nummelassa vieraiden silmien alla. Päätin hyödyntää vieraat esteet heti ensi töikseni. Eipä mennyt ihan nappiin... Ruu kolisteli ja kenttä oli vielä hiekka pohjanen niin kapulaki oli inhottava ottaa suuhun ku se oli ihan hiekkanen... Ehän mää tuommosta ees tajunnu eka ku eihän me hiekkakentillä edes treenata. Lopputulemana otettiin ihan kunnolla estetreeniä.

Myös paikallaolo otettiin ja sattuipa kivasti kun samalla sit ammuttiinkin siinä. Ruu on kerran kaukaa aikasemmin ampumista kuullut. Ei ollut moksiskaan siitä vaikka ampuja oli aika lähellä Ruuta, siinä se makasi. Melko levoton oli mutta pysy siellä kyllä. Siis tämä ampuminen ei missään nimessä tehnyt Ruuta levottomaksi vaan se levottomuus alkoi kun paikallaolo-aika alkoi venymään pitkäksi. Vieraat silmät anto tähän hyviä vinkkejä mitä täytyy ottaa käytäntöön.

Lopuksi esteet ja eteenmenot. Ruu oli vähän vetämätön. Siis ei se mitään sen kummempaa tehnyt, semmonen paras terä oli pois siitä sen tekemisestä.

 

Tänään olikin sitten vuorossa hakua. Enteili jotenkin pahaa kun koira ei ollut repun pakkaamisesta ollenkaan innostunut. Treenit menikin sitten penkin alle... Sanoin toisille, et nyt tarvittais hyvät treenit tähän sillä eiliset oli vähän huonot. Suunnitelmana oli haamu, valmis, valmis, puolipakeneva. Näin me tehtiin mut Ruun koko suoritus oli tosi väsähtänyt. Siis ei mitään puhtia! Harmitti ihan hulluna! Siis koirahan on yleensä semmonen virtapiikki, nyt edes nuo nostattavat ukot ei saanu sitä hullaantuun sillä tavoin miten toivoin. Mieluummin korjaisin selkeitä virheitä entä tekisin nostattavia treenejä vaikka totta kai niitäkin pitää olla.

Autolla sit selkis syykin miksi neiti on ollu ku eilen kuollut. Se muutaman viikon takainen anturan repeämä on taas auki!!! *%&%&¤%/%#####!!!!! Vekki on lähes yhtä iso ku tullessakin! Nyt se on tässä kotona pesty ja putsattu, siinä on aloevera-haude ja se on paketissa. Huomenna lähdetään ostaan Compeed-rakkolaastareita et se saa sen "tekoihon" alla parantua eikä siihen mee pöpöjä. Saamme vissiin alkaa perumaan kokeita.............................................