Käytiin tänään treenimässä Petikossa. Ruu otti ekalla kierroksella esteet. Pari kertaa ensin matalan tokoesteen tokottaen, sit yks hieno tasamaa-nouto, kisa-este noutaen ja kisa-aa noutaen pariin otteeseen. Jee SE ON HYVÄ!!!!!!! NauruNauruNauru Toisella silmät meinaa pullistua innosta päästä ku niin tohkeissaan tuo mulle kapulaa esteillä! JEEEEEEEEEEEE!!!!

 

Toisella kierroksella otettiin tuota paikallaoloa joka oli kokeessa selkeesti ongelma... Ruu on nykyään hirveän aktiivinen tottiskentällä ja se kostautuu sit tässä paikallaolossa, se kun ei hirveetä aktiivisuutta huutais. Tultiin kentällä silleen puolihuolimattomasti ja silti Ruu halus saada mut tekemään. Jätin sen tolppaan liinan nokkaan ja menin suojelupiilon taa. Sanna oli sit se pelottava auktoriteetti joka ranko vinkuvaa pikku-tyttöä. Onni tottisteli vieressä ja oli Ruu vissiin kerran noussut siinä pystyynkin. Melko pitkä paikallaolo tuli.

Sit sai Ruu hetken huilia autossa ennen seuraavaa paikallaolo-settiä. Nyt ei ollut häirikkö-koirakkoa, oli häirikkö-Marika ja auktoriteetti-Sanna.  Ite oleilin jälleen piilossa. Hyvin pysy vaikka kuulemma tiukkaa välillä teki. Ei sillä, allekirjoittaneella meinas pissat valua housuun ku nauroin välillä piilon takana niin paljon niille Marikan häiriö-äänille! Tukittu Nauru Muutaman kerran jouduin uusimaan oman sivulle tulon ennenkö olin tyytyväinen Ruun esitykseen ja sillä oli into laantunut siitä mun saapumisesta.

 

Neljäs kierros oli taas semmonen nostatus. Vietiin yhdessä kentän laitaan eteenmeno-palkat, sit tottisteltiin. Tehtiin jäävät pitkän kaavan mukaan, maahanmeno pariin otteeseen. Ei pidä tehdä jääviä järjestyksessä. Ku vetää sen istu-maahan-seiso-setin niin Ruu ennakoi sitä maahanmenoa ihan hulluna, se ei meinaa enää seurata. Tuli vähä viime kesänä tehtyä noita jääviä ja ne on takaraivossa todellakin... Mitenhän tän sais tuonne emännän takaraivoon?? Yksi jäävä liike kerrallaan ja sit jotain muuta. Pari eteenmenoa ok.

 

Muuten ollaan käyty Katjan ja Wandan kans polkemassa, huomenna taas mennään heittään lenkkiä. Tää on kyllä niin oiva tapa kohottaa koirien kuntoa et ei mitään järkiä. Hymy Ruullaki alkaa taas kohta pakarat olemaan sellasta pähkinänsärkiä-mallia! Hymy

 

Ai niin, päivitelty linkkejä ja myös Ruun sivut. Kirjasin ylös mm. meidän runsaat näyttelykäynnit. Silmänisku