Alkuun seuruuta. Ohjeeksi sain seuruuttaa hiipimällä vasemmalle kaartaen. Koira teki hyvin hommia. Ohjaaja kulki selän takana ja koko ajan antoi neuvoja mitä tehdä. Loppujen lopuksi tuli tehtyä käännöksiä ja melko pitkääkin seurauttamista. Ruu toimi hyvin, olin tyytyväinen.

Seuraavalla kierroksella otettiin liikkeestä seisomista. Ei olla tehty tätä herran vuosiin ja alotinkin homman ruohonjuuritasolta. Joskus olen kuullut sanonnnan koiran muistista... Hyvinhän tuo asian muisti ja sainkin neuvoja miten edetä asiassa. Ruu seisahtui heti seis-käskyn saatuaan ja pysyi vielä paikalla vaikka liikutin oikeaa jalkaa ennen palkkaa. Ei tarvinut mitään vartalo-apuja, pelkkä äänikäsky riitti koiralle.

Lopuksi vielä pieni paikallaolo ja eteenlähetys. Paikallaoloa ollaan otettu viimeeksi Oulussa joten pyysin ohjaajaa kaiken varalta varmistamaan ettei Ruu karkaa. Vein ruuan tositosi kauas ja Ruu oli sen aikaa maassa. Kun aloin olla lähellä sitä niin se nousi istumaan. Uudelleen käsky maahan ja kun Ruu meni maahan, jatkoin etenemistä takaisin koiran tykö. Pari askelta seuruuta ja lähetys ruualle. Ihan hyvät treenit oli, nykyään tottistreenitkin taas tuottaa ohjaajalle mielihyvää ja kentältä on kiva ajella kotiin. :)