Tänään oli taas BH-kurssi. Hemmetti tuota emäntää, sillä oli kaikki vietit hukkunu jonnekin matkalle. Se vaan kipsutteli menemään. 'Tää nurmikkoki tuoksuu niin kivalle ja ilmaki on niin kaunis, elä mamma viiti nykiä siitä pannasta.' AARRGGHH!!! NAISET!!!!! Sain kuitenkin Ruun jotenkuten hereille hetsaamalla ja saatiin muutama onnistunutkin pätkä. Tehtiin jääviä liikkeitä, tein liikkeestä istumista ja Ruu meni ku vanha tekijä. Jes! Paljon parempi ku tiistaina.

Tokalla kierroksella seuruuta ja käännöksiä oikealla plus hetsaamista. Ennen autoon menoa vielä tuomarille ilmoittautuminen. Ekalla kerralla Ruu hyppäs kättelyyn mukaan mut ihme ja kumma, pari seuraavaa kertaa meni kuin elokuvissa! Siis käsittämätöntä. Janika neuvoikin et mun pitää itse olla käsi ojossa kun tuomari tulee et Ruu kerkee selvästi näkemään et mun käsi on tyhjä enkä oo antamassa tuomarille mitään. Noin pikkujuttu ja se toimi, Ruu malttoi olla sivulla. Jes jes jes!

Lopuksi eteenmeno. Ruun kaks muuta pätkää oli niin vaisuja niin päätettiin ampua kovilla ja ottaa vähän seuruuta ennen vapautusta ruualle. Löytyhän meän koirasta paukkuja! Alotin haukutuksella ja siitä seuraamaan. Seuraaminen oli hyvää mitä nyt kontakti pari kertaa putos mut pakotteilla sen sai taas nousemaan. Ruu kyllä kestää tämmösenkin treenin ennen ruualle lähetystä, sitä kun tiistaina mietittiin Antin kans mitä tehdään. Nyt tuli kokeiltua ja toimi.


Ai niin, kaikkihan Halinin Villen tietää... Tarjos muuten Kapua Ruulle seuraavaan juoksuun urokseksi... :D ;) Varauksia otetaan vastaan................ ;)