Tänään saatiin porukkaa kasaan keskellä päivää ja mitä tekee koirahullut ihmiset, treenaa tietenkin. ;) Tottisteltiin siis Heurekalla. Ruulla oli ekalla kierroksella ohjelmassa seuraamista ja patukalla riehumista. Teki ihan hyvin hommia joten  lipsahti vähä liian pitkäksi pätkä. Ei kuitenkaan hinkkaamiseksi mennyt et sen puoleen kuitenkin mentiin kipukynnyksen ylärajoilla.

 

Toisella kierroksella sitten pitkästä aikaa jäävät. Niitähän me ei olla BH:n jälkeen otettu joten vähä fiilispohjalla lähdettiin. Otin nyt ihan suosiolla lihapullalla ettei Ruu vedä kierroksia ihan kaakkoon ja unohda sitten mitä on tekemässä. Ensin ihan hyrrällä pari kertaa, istu-maahan-seiso ja palkka. Meni hyvin. Sit liikkeenomaisesti, ensin istuminen. Istu hyvin. Sit maahan, ekalla kerralla piti antaa kaksoiskäsky ku Ruu ei olis halunnut mennä märkään maahan maahan. Lopulta kuitenkin ihan mallikas suoritus saatiin aikaiseksi. Sit vikana seisominen. Siis täähän on musta niin vaikee liike etten ymmärrä miten tää voi olla niin vaikee..... Ja mitä tekee Ruu? JÄÄ SEISOMAAN KU KÄSKY KÄY!!!! :) :) En uskaltanu ottaa askeleita ettei vaan pääse hiippaileen perään tai kerkee lyömään persettä penkkiin. Siis upiaa, mahtavaa!!! Sit samassa järjestyksessa kaikki uudestaan, istu-maahan-seiso. Nyt ei ollu mitään hankalaa missään! Ihan käsittämätöntä tuo seisominen! Mahtavaa!! Pia sanokin et nyt pitäs pian saada tuo seisominen sille mallille etten jää ite kans siihen viereen seisoon et Ruulle tulis se mielikuva et se jää ja minä menen. Täytyy alkaa treenaan tätä! :) Sit loppuun heittelin narupalloa ja Ruu oli ihan mielissään ku pääsi treenin päätteeksi nollaamaan ajatuksia ja juokseen.

 

Kolmannella kierroksella otettiin vaan eteenmeno jossa palkkana aamupala. Vois ehkä tähänkin alkaa miettiin jo sitä maahanmenon yhdistämistä. Meinaan tässä eteenmenossa ei oo mitään hankalaa, ainoo hankaluus on tässä malttaa siihen asti et se lupa lähteä tulee.


Neidillä muuten on vähän selkä ja niska juntturassa eilisestä tappelusta. En siksi edes remmiä laittanut ettei vaan tuu annettua pakotteita nykimällä niskaa. Niin ja Pialla oli sen megahieno kamera mukana, tosi hienoja otoksia tuli, kunhan vaan saan ne niin laitan sit heti eetteriin! :) Kuvista näki taas hyvin meidän kokoeroa, ihan niin ku Ruu olis kääpiöpinseri mun rinnalla.... Huh huh....

 

Sit treenien päätteeksi ajeltiin vielä katsomaan Sannan ja Kiran treenit ja niiden päätteeksi reippaileen lenkille. Onpahan ollut taas koirapäivä, emäntä on ollut koirinensa liikenteessä yli kuusi tuntia! :)