Märästä, tihkusateisesta ilmasta huolimatta ahkera haku-poppoomme järjesti treenit maanantai keskipäivän kunniaksi. Ensin otimme Ruulle nopean ilmaisu-treenit. Haukku tosi hyvin molempia, Jenniä ja Merviä. Onnistunut eilisen haukutus Jennin kans näkyi minun mielestä tänäkin päivänä, se ehkä haukkui pikkusen paremmin Jenniä. Kuulemma korvissa alkaa aina piippaan ku Ruu tulee niin lähelle huutamaan niin isolla äänellä! :D Mutta soon vallan hyvä jotta mamma tietää keskilinjalta juosta oikiaan osoitteeseen! ;) No, nopean ilmaisu-treenin päätteeksi koira autoon miettiin syntyjä syviä hetkeksi.

Treenasimme välissä toiset koirat ja jälleen oli Ruun vuoro. Teimme semmosen iloisen, pakeneva maalimies-treenin. Maalimies meni reiluun 30 metriin ja me tulimme Ruun kans keskilinjalle. Tässä vaiheessa maalimies lähti juoksun kans mölisten juokseen karkuun ja Ruu perään. Ennen kuin Ruu ennätti maalimiehen kiinni juosta, niin maalimies kävi kyykkyyn metsään. Sitten tulikin komia haukku ja palkka. Tehtiin kaks tämmöstä pakenevaa maalimiestä ja Ruun hommat oli ohi tältä päivää. Oli hyvää tehdä tämmöinen äärimmäisen helppo ja mukava treeni koiralle. Jäi ainakin molemmille hyvä maku suuhun ja koiralle intoa jatkaa hommien tekoa!

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä oli Lasse Lapatiuksen vuoro. Lassella on ilmaisu hyvä, joten päätin Lassella teettää ensimmäisen tuuli-treenin. Maalimies oli metsässä pötköllään ja me lähdimme hakemaan hajua ukosta. Kun tuoksu tarttui nenään niin ei muuta kuin koira irti ja palkalle! Lasse oli ihan tohkeissaan uudesta treenistä. Jatkamme ehdottomasti tuuli-treenien tekoa. Lopuksi piti vielä Lasseakin haukuttaa, sillä se on sen mielestä niin kivaa puuhaa! Papallekin loppui treenit siis onnistumiseen ja hyvään palkkaan.

Lopuksi vielä annoimme koirien keskenään riehua ja purkaa paineita. Mikäs sen mukavampaa kuin reuhaaminen toisten kanssa! :)

Tässä vielä muutama kuva päivän treeneistä:

Ruu katsoo pakenevaa maalimiestä

1022075.jpg

Ja äkkiä maalimiehen perään

1022077.jpg

Tässä haukkuu Lasse

1022081.jpg

Huomatkaa miten sillä on kasvanu karva kesäisen kaljuuntumisoperaation jälkeen!

1022083.jpg

On taas ihan koiran näköinen! :)