Tänään treenattiin Petikossa. Alko tie oleen melko siistissä hapessa, ei vissiin tartte ihan heti mennä tuonne uudestaan! Mut enivei, ensimmäisellä kierroksella sain nauttia siitä tunteesta minkä takia näitä treenejä kerta toisensa jälkeen jaksaa koluta. Ruuhan on nyt tässä kevään mittaan opiskellut esteitä ja tasamaan noutoa. Ei mitenkään hulluna mut sen verran et nää on kasassa. Tänään päätin yhdistää nää kaks elementtiä toisiinsa. Täysin tyhjin odotuksin tultiin kentälle ja mietin et eka yrittämällä varmaan selkiää taso missä mennään tässä asiassa ja mitä ruvetaan asialle tekemään. Ja mitä tekee Ruuttoni! Mamin pieni tekee täydellisiä estenoutoja niin esteellä kun aallakin! Tosin este oli puoli metrinen ja aa oli se loivempi mut silti! Siis ei mitään moitteen sanaa! Toisella oikein silmät sytty ku kaks kivaa asiaa lyötiin yhteen. Upiaa, mahtavaa!!! Voi miten minä sitten tykkäänkin tuosta pikku-tytöstä! On se niin ihana! Se ku on niin änkyrä monilta osin niin sitten kun sen kans jotkut asiat sujuu niin ne tuntuu niin mahtavilta fiiliksiltä ettei mitään järkiä.

 

Toisella kierroksella otettiin ensalkuun Tanja-tuomarin kättelyt yhdessä Hannan ja Äxyn kans. Hyvin maltto neiti mielensä vaikka toinen koirakko oli vieressä. Sit heti perään eteenmenoja. Ekalla kierroksella oli tarkotus ottaa maahanmeno. Ruu lähti juoksemaan into piukassa kentän laitaan vaikkei tiennyt onko siellä mitään. Karjasin maahan käskyn ja Ruu käänty samantien minuun päin ja jäi seisomaan. Siis hieno neitihän EI voi mennä märälle loskakentälle maahan... Voi perskeles! Siis oltais varmaan muuten saatu täydellinen onnistuminen jos ois kenttä ollut kuiva. Hivenen olosuhde-herkkä tapaus... Menihän se sit maahan ku pakko oli mut ei sillä ekalla käskyllä. Toisella kerralla sama, ainoa vaan et pääsi kyllä hieman nopeammin sinne kenttään entä eka kerralla. Loppuun sit kolme läpijuoksua vielä ruokakupille.

 

Sit treeneissä oli mukana ihan ällöttävä pieni-iso-mies... Tälli-rottweilerpoika kohta kolme kuukautta. Ei onneksi yhtään iskeny pentukuume kun leikittelin pientä poikaa Ruun palloilla...