Tuupakassa tottisteltiin. Ruuttoni oli taas vauhdikas oma itsensä. Otettiin seuruuta ja liikkeestä istumista ekalla kierroksella. Ruu oli niin innoissaan et edisti melko paljon. Seurautin sitä peruuttamalla ja hyvin se korjaski sitte ittiiään. Tehtiin myös täyskäännöksiä joihin on tullu ihan kivasti draivia nyt kun opetin Ruulle sen sihinän ennen sitä varsinaista käännöstä. Ruu on jo käännöksessä minua nopeampi, minä käännyn rauhallisesti ja Ruu kauhealla kenguruloikalla. Mut hyvä niin, parempi näin entä semmonen vietitön lapanen.

Tokalle kierrokselle liikkeestä maahanmenoa. Ruu yritti ensin tarjota istumista mut saatiin myös nopeita maahanmenoja tehtyä. Vinkiksi sain tähänki opettaa merkit Ruulle et se tietää kumpaa nyt ollaan menossa tekeen, istumista vai maahan menoa. Nyt täytyy päättää mitkä ne olis ne merkit meillä. Niin ja otettiin me hieman luoksetuloakin, sekin on minusta jo ihan hyvällä mallilla. Muutaman kerran Ruu tuli kieroon mut suurinosa luoksetuloista on suoria. Erittäin tiiviitä ne on mut se on minusta ihan hyvä. Ei se ainakaan ujostele siihen tulla saati paineistu siinä.

Kolmannella kierroksella haukkua, haukku oli ihan ok. Hallintaan otto taas ei niinkään, meän ahne ahmatti oli niin innostunut Janilla odottavasta palkasta et mun palkat ei siinä vaiheessa merkinneet mitään. Mut ehkä tämäkin vielä alkaa sujuun. Hiljaa hyvää tulee.

Niin ja sit se paljastus... Nyt alko tuleen jo muilta ryhmäläisiltä semmosta painostusta BH-kokeeseen et myönsin sitten vihdoin ja viimein et sinne tuo elikko on jo aikapäivää sitten ilmotettu. Nyt viimeisen kuukauden takaisia treenejä kun miettii niin mulla alkaa mieli tasaantuun tuon kokeen suhteen, Ruu on alkanut melko varmasti toimimaan tottis-kentällä et oikeastaan en jaksais enää koetta odottaa kerran sinne on jo ajat sitten ilmottauduttukin. Kun on BH suoritettu niin aletaan hinkkaan noudot kuntoon HK1:stä varten, eikös juu? ;)