Hieman hiljaiseloa on tullut koirarintamalla vietettyä. Ollaan rakennettu ku viimistä päivää ja koirat on tästä syystä joutuneet hieman kärsimään. Lasse tosin sai muutaman päivän ekstra-huomiota, herra kun kehitti itselleen yli kolmen päivän ripulin jonka lopputuloksena hän ripuloi jo ihan semmoista tummaa verta. Eläinlääkäri ei siinä vaiheessa kauheena toivoa antanut. Kyllä kieltämättä täällä tippa linssissä useamman kerran tuli herraa katsottua, raukka kun selvästi oli niin kipeä. Nyt onneksi on parantunut tuosta ja ihan kunnossa.

 

Ruun kans oon käynyt vissiin kerran pyöräileen ja muuten neiti on joutunut vetämään lonkkaa. Sen kyllä huomaa, koira on lihava ku lihavuori! Vaihdettiin nappulat ALTtiin ja vanhasta muistista oon antanut saman satsin mitä Ruu sai aktiivisessa kasvuvaiheessa pari vuotta takaperin. Nyt vielä koira on vaan maannut kotona joten ihan huomaamattani oon syöttänyt itelle tuommosen porsaan! Mut nyt siihen on tullut muutos... Silmänisku

Eilen käytiin nopeasti Sannan kans ottaan tottista. Voi herranjumala!! Miten meillä onkaan korttipakka näin pahasti päässyt leviämään! Siis _IHAN_ kauheeta! En nyt keksi mitään hyvää eilisestä treenistä vaikka miten yritän muistella.

Tänään sit oli vuorossa toko-koe. Aamulla kello soi ennen sian pierua ja lähdettiin taas raksalla repimään. Olin ihan hullun väsynyt ja ärsyyntynyt sillä ei oo oikein tullut nukuttua viime viikkoina. Tiesin, et tää ei tiedä hyvää kokeelle mut kerran ajat sitten olin siihen ilmottautunut niin aattelin et ihan sama.

Lähdin kesken kaiken työmaalta kokeeseen ja kun pääsin koepaikalle niin mulle kerrottiin et hieman ollaan myöhässä. Hieman olikin puolitoista tuntia... Allekirjoittaneellahan käyrä nousi samantien ties minne. Sen jälkeen ilmeni et Ruu on paikallaolossa suursnautsereiden ympäröimä ja toinen vielä oli se joka aiemmassa kokeessa tuli meidän päälle. Siinä vaiheessa meinasin oikeesti nostaa kytkintä. Olin vihainen ku ampiainen enkä saanut itseä kasattua ennen koetta. Kiukuttelin koiralle ja kaikille ympärillä oleville, pahoittelut siitä.

Paikalla oli +25-astetta lämmintä ja semmonen terävin terä oli tekemisestä varmaan sen takia pois. Tosin otan kyllä kaikki syyt niskoilleni siitä miksi kaikki meni niinku meni. Ei varmaan oo koirasta kiva tehdä mitään kiukkusen, tuhannen väsyneen ohjaajan kans. Ohjaajalla jopa alko kesken suorituksen valumaan veri nenästä. Ihan niinku pikkulapsilla jotka on hieman yliväsyneitä! Nauru

Tässä siis pisteet joita mun mielestä on ihan liikaa:

Luoksepäästävyys: 10

Paikallaolo: 7 (kaksi käskyä maahan sillä ekan käskyn jälkeen Ruu ponkas takas istumaan maasta, kävellessä Ruun viereen se venytti ittensä taas semmoseksi sammakoksi...)

Seuraaminen kytkettynä: 7,5 (tää oli ihan kauheeta!!! Olin niin vihainen et Ruu vaan paino posken mun reiteen ja katteli mitä sattuu! Ei vahingossakaan ottanut katsekontaktia, kukapa sitä vihaista ärmylää jaksaiskaan katella... Mut et painaa vaan pään reiteen ja matkustaa siinä peesissä, voi jumalauta!!!)

Seuraaminen taluttimetta: 7 (sama homma)

Maahanmeno: 9

Luoksetulo: 9 (ei muuten himmaillu, jee! Hymy)

Seisominen: 5 (kaksoiskäsky sillä sanoin ekalla kerralla käskyn jotenkin tosi erilailla mitä normaalisti)

Estehyppy: 9 (liikutti taas etujalkoja ku tulin viereen)

Kokonaisvaikutus: 9

Yhteensä 156 pistettä ja II-palkinto prkl... Tuomari Carina Ranne. Alokkaassa muuten oli 15 koirakkoa joista vain kolme sai I-tuloksen... Btw.

 

Nyt keskitymme vähä aikaa pelkästään rakentamiseen ja nukkumiseen, palataan treenihommiin joskus syksyllä.