Satoi ku aisaan mutta ei auttanut, kentälle oli mentävä. Me treenataan aina yksi koira kerrallaan ja tämä tyyli sopii meille. Yks lyhyt treenipätkä, autoon miettiin asiaa ja myöhemmin sitten taas uudestaan. Tehtiin samaa kuin viimeksi, perusasentoa ja lähinnä ohjaajan kouluttamista patukalla palkkaamiseen. Monta asiaa mitä pitää muistaa!

Toisella kerralla oli vuorossa pelkkä leikittäminen. Otettiin Ruulle leikkiä narupalloilla, mulla kun ei ollut kahta samanlaista patukkaa. Pallot ei oo koskaan oikeen ollut kunnolla Ruun juttu mutta saatiin kyllä homma pelittään palloillakin. Idea oli kahden pallon leikki, en osaa tarkemmin selittää mut tarkoitus saada koiran vietit nouseen leikin avulla. Täytyy investoida niihin kahteen samanlaiseen patukkaan, ne on Ruulle enemmän mieleisiä entä nuo pallot.

Lopuksi vielä ilmaisua. Ruu juoksi Tanjan päälle ja siinä tais vähän molemmilla mennä pasmat sekaisin. Haukku ei ollut ihan parasta mahdollista mutta haukku kumminkin. Tuli puhetta että vois alkaa ottaan tälleen kentällä ilmasua silleen et siellä sitä haukkua vois vähän ohjailla silleen et siihen tulis se rytmi. Metsässä ei tietenkään, siellä on passiiviset maalimiehet mut kentällä vois ihan hyvin ottaa silleen et auttais joko hieman äänellä tai pään nyökkäyksillä Ruuta kunnes se sais sen oikean rytmin päälle ja sit palkka.