Tehtiin eilen Ruulle ruutu. Kolme esinettä valmiiksi ja ei muuta ku Ruu hommiin. Eka esine löytyki takaa nopsaa, paluumatkalla nenään tuoksahti toinen esine ja Ruun oli pakko vaihtaa lennosta esine. Toiselle lähetykselle lähetin sen silleen et nyt se tois sen pudotetun esineen, katinkontit! Ruu rallatteli vaan iloisesti ohi ja hakemaan muita. Aikansa se hommia teki ja löysi keskeltä ruutua esineen. Yritin tämän jälkeen taas lähettää sitä hakeen sitä ykkösesinettä mut ei, se oli liian helppo eikä Ruu millään halunnut sitä tuoda. Jouduin muutaman kerran pommittamaan sitä sille esineelle ennen kuin se tuli. Sit ei muuta ku Weeti, Wanda ja Lasse pois autosta ja uiskentelemaan! Harvinainen lenkkeily-porukka muuten, kaks vierasta urosta ja narttua painelee keskenään sulassa sovussa!

Tänään oli sit tottisten vuoro. Päätin tehdä ekalla kierroksella täyskäännöksiä. Ollaan hinkattu niitä nyt kotona oikeen urakalla ja kotona ne sujuu hyvin. Ulkona meno vähän vaisumpaa mut kuitenkin Ruu teki ihan hyvin hommia. Vinkiksi sain kokeita silmällä pitäen opettaa Ruulle semmosen pienen sihinän ennen täyskäännöstä, se on Ruulle merkki et pian saa skarpata käännöstä varten. Kokeilin sitä samantien kentällä ja toimi muuten hemmetin hyvin! Ihan olematon hampaiden välistä sihinä sai sen terästäytyyn.

Toisella kierroksella vähän seuruuta ja tempon vaihtoa ja se täyskäännös. Sit otin liikkeestä istumista ja nekin sujui melkeen ku elokuvissa. Jotenkin tänään oli rennon oloista tekemistä ja ainakin itestä tuntu ihan hyvältä Ruun suoritukset.

Kolmas kierros oli sitten haukuttelua. Jätin Ruulle liinan perään et korjaan siitä sitä jos se meinaa sikailla haukkuessa. Liina vähän rassas sitä ja haukku pätki ku yritin huomaamattomasti sen kans säheltää. Sovittiin nyt vielä porukalla selvät sävelet miten tän haukku-homman kans edetään niin ei sitten ole kellekään epäselvää mitä sen kans oikeesti tehdään. Toivottavasti tää alkaa nyt tuottaan tulosta.