Treenailtiin vähän Sannan kans tänään. En olis millään jaksanut lähtä liikkeelle mutta ihan hyvä että tuli lähdettyä! Ekalla kerralla otettiin patukka-leikkiä ja siihen samaan sitten istumista ja maahanmenoa ja pikkasen seuruuta. Selvästi alkaa oleen patukka nyt sisäänajettu. Ruu taistelee siitä, sillä silmät kiiluu innosta ja se tulee kentälle semmosella asenteella et nyt leikitään ja taistellaan. Ei mitään haahuilua minkälaista se on ollut makkaratottiksella. Hyvä hyvä. Kunhan tässä omistaja ketteröityy niin alkaa homma helpottuun. Ja kuhan tässä päästäis siihen tilanteeseen et mun ei tarttis enää heilua ku heikkopäinen niin sitten olis kaikilla kivempaa!

 

Toka kierroksella sit samaa mut lyhyempi pätkä ettei vaan pääse kyllääntyyn.

 

Kolmannella kierroksella haukkua. Otettiin vaan kaks ilmasua ku viimeeksi niitä tuli niin monta. Olipa kuulkaa te hyviä! Voi vitsi! Ekalla kerralla Sanna oli suojelu-piilon takana seisalleen semmosessa hyökkäys-asennossa. Ruu ei törmännyt ja haukku ihan sikatäpäkästi. Toka oli semmonen normi kyykky-maalimies ja sitä piti vähän hipasta mut haukku kuitenkin hyvin hyvältä etäisyydeltä. Jes jes jes!! Ruu haukkuu paremmin ku maalimies lyö vähän painetta tuijottamalla sitä.

 

Lopuksi vielä lenkkeiltiin joku reipas tunti ja lenkkeilyn jälkeen vielä juoruiltiin autolla reipas tunti. On tämä koiraharrastaminen kivaa! :)