Oltiin hyvissä ajoin treenipaikalla niin päätin sitten verryttelyksi ottaa Lassen kentälle. Taata oli ihan täpinöissään ku otettiin perusasentoa ja muutaman askeleen seuraamista! Hymy Olihan siitä entisaikoijen terä kaukana mutta oli hauska katsoa miten toinen niin tosissaan teki hommia. Täytyypä ottaa toisenkin kerran Lassen kans jotain.

 

Ruun eka kierroksella otettiin noutoa. Tai lähinnä tehtiin taas kapulasta kiva. Kun jossain vaiheessahan nouto oli meillä joten kuten hankassa mutta sitten alettiin treenaamaan hieman toisenlaisten oppien mukaan ja sitä myötä oltiinkin sitten syvällä suossa. Ruu alko vihaamaan kapulaa, se alko vihaamaan noutoa eikä suostunut menemään kapulalle. Nyt sitten leikittiin ja tehtiin kapulasta taas kiva juttu.

Toisella kierroksella otettiin jäävät pallopalkalla. Kaikki meni niin ku pitikin. Otin semmoset nopeat vapautukset, samantien ku istu niin lensi pallo jne. Tehtiin kaikki, istuminen, maahan meno ja useampi seisominen. Ei sekoillut kertaakaan liikkeissä! Maahanmeno oli taas semmonen ruumainen syöksy mutta on se ainakin nopia... Silmänisku Kyllä tästä vielä jotain tulee! Hymy

Kolmannella kierroksella Sanna haukutti Ruuta. Eka kierroksella pitkä pätkä ja olipa te kuulkaa hyvä! Ei muuta ku ääni koveni ku ei palloa saanutkaan! Toinen oli sit lyhyt ja sähäkkä. Hyvä sekin. Pallo toimii tässä paremmin ku ruoka. Uskaltaakohan palloja miettiä mettäänkin? Ehkä viimiselle ukolle ainaki ens alkuun. Tai sit minä voisin leikittää Ruuta sen viimisen äijän löytymisen jälkeen. En tiedä, täytyy miettiä.

 

Treenien jälkeen Kira hyppäs meidän autoon ja tuli illaksi hoitoon. Kävin koirien kanssa tunnin lenkin ennen kotia saapumista. Et silleen, hauskat treenit, hauska perjantai-ilta. Hymy