No heipä hei!

Kun tuo kotisivujen päivitys tuntuu tuottavan tuskaa niin kokeillaan onnistuisiko näin saada maailmalle kuulumisia meidän arjesta hieman paremmin. ;)

Ruu kävi 7.10. tosiaan Kempeleessä näyttelyssä. Keijo Alén oli tuomarina ja Ruu saikin hyvän arvostelun häneltä!

Hyvän tyyppinen keskivoimakas narttu. Kaunis pää. Täysi purenta. Tummat silmät. Jäntevä kaula. Säkä voisi olla voimakkaampi. Nostaa liikkeessä ja seistessä lanneosaansa. Syvä rintakehä. Juuri riittävä luusto. Riittävät kulmaukset. Vapaat liikkeet.

JUN EH

Hampaiden näytön kans oli hieman ongelmia, johtuen ihan tuomarista itsestään. Se katsoi ensin hampaat siltä puolen mistä purenta Rubylla onkin ihan ok. Sit se alkoi lässyttämään et 'Voi mahoton miten sulla on komiat hampaat!' No Ruuhan meni sekaisin moisesta ja yritti päästä tuomarin syliin pussaileen. No tuomari pahensi tilannetta jatkamalla sitä baby talkkia 'Elä nyt noihin kauhiasti pussaile, pussaillaan sitten kun ollaan nämä esittely-hommat käyty läpi.' No eipä se hirveesti saanu Ruuta tuolla rauhottuun ja lopulta tuomari sanokin vaan et 'No, on sillä kaikki leegot suussa, menkää!' ;) Hyvin tyytyväisiä olemme arvosteluun.

Muuten Ruun elämään kuuluu oikein hyvää. Kesä ollaan treenattu ahkerasti hakua ja jälkeä. Molemmista lajeista tyttö tuntuu nauttivan ja minusta on mukava kulkea treeneissä koiran kanssa jolla on suuri tahto ja motivaatio tehdä hommia. Ollaan kesän ajan treenattu keskimäärin 3-4 kertaa viikossa ja jos jostain syystä on sattunut olemaan joitain hieman pidempiä taukoja treeneissä niin kyllä se on koiran käytöksessä heti näkynyt. Tekemistä kun tälle akalle täytyy keksiä! Muuten karkaa mopo käsistä. ;)

Minusta meillä on nyt äärimmäisen hyvä pohja luotuna ensi kesää varten. Ruu on edennyt treeneissä vauhdilla ja se selvästikin tietää jo mistä on kysymys. Olemme nyt saaneet vielä esineruutu-harjoituksetkin mukaan ohjelmaan hyvällä menestyksellä niin mikäs sen hienompaa. Olen alkanut jälkimetsällä vaatimaan Ruuta tuomaan kepit suoraan käteen ja tämä on tuottanut tulosta myöskin esineruudussa. Tavarat täytyy vauhdilla tuota mammalle jotta herkkuja irtoaa. ;) Ahneena koirana Ruuta on helppo motivoida kissanruualla jota meillä KULUU! Nyt kun talven aikana saadaan tottis kuntoon niin olen salaa haaveillut BH-kokeesta keväälle 2008 ja loppusyksylle 2008 ensimmäisiä jälki- tai hakukisoja! Saa nyt vielä nähdä, mutta tämmöisen oman tavoitteen olen asettanut.

Tottis kyllä taitaa jonniin verran työtä teettää. Se kun ei minusta mitään maailman mahtavinta hommaa ole ja näin kesäaikaan se onkin jäänyt aika hyvin paitsioon. Eilen oli ensimmäiset talvikauden tottis-treenit ja huomasin semmosia pikkujuttuja mistä sai Ruuta muistutella, et miten ne hommat hoidetaan. Mutta onhan meillä tässä talvi aikaa treenata. On vielä sen verta hyvä tuuri meillä käynyt, et ollaan kahdessa ohjatussa ryhmässä! Jos ei nyt tulosta synny niin ei sitten ei millään! ;)

Mutta tälläistä tällä erää, nyt ylös, ulos ja lenkille!