Mamin pieni oli niin ihana! Vissiin tiistaiset keskustelut tottiskentällä oli vielä takaraivossa sillä nyt voin sanoa että ainakin minusta hallinta pelas ja Ruu oli keskilinjalla hyvin käyttäytyvä ja kuuliainen. Se oli irti koko ajan eikä se höntyilly mitään omiaan vaan oli sievästi siinä mun kans ja maltto odottaa lähetys-käskyä. Ihanaa! Jos tämä ois aina näin kivaa niin tätähän vois alkaa harrastamaan...

Ekana lähetys kulmaan jossa oli Tanja. Löyty heti ja ilmasukin alkoi ok. Ilmasu on mitä on mutta sanoinkin maalimiehille ja -naisille että siihen ei takerruta vaan keskitytään palkkaamaan mahdollisimman nopeasti siihen hyvään pätkään mikä sieltä toivottavasti tulee. Näin pääsi käymään ja mikä parasta, Ruu oli käyttäytynyt erittäin hyvin piilolla! Ei ollut sikaillut yhtään! Miettikää Ruu!! Ihanaa!

Toka oli paha, kulma oli loivassa ylämäessa ihan umpiumppari. Semmonen laatikko josta ei nähny mitään. Kuulin keskilinjalle ku Ruu löysi sen. Se oli yrittänyt päästä laatikkoon sisälle ja vinkui sen ympärille. Suvi laatikosta oli yrittänyt auttaa et ilmasu alkaisi. Lopulta Ruu alko haukkumaan kun kutsuin sitä keskilinjalta. Ilmeisesti kutsuminen toi lisäpainetta Ruulle et hemmetti jos hänen pittää tämä loota tähän nyt jättää.

Kolmas oli taas helpompi perusukkeli ilman mittään kommervenkkejä.

Kivat treenit. :) Ens kerralla sitten haastetta lisää  vaihteeksi.