Eli päästiin tänään Ruun kanssa treenaamaan toisen porukan kans hakua. Yksi maalimiehistä (tai siis naisista) oli Ruulle entuudestaan tuttu Oulusta. Tallottiin semmonen 150 metriä pitkä rata. Radalla oli hyviä korkeusvaihteluita. Ne ei neitiä paljoa hidastanut, omistajaa kylläkin joka kiipeili näytöille henkensä uhalla! Otin molempiin etukulmiin valmiit ukot. Ilmaisut oli molemmilla hyviä, ei ahdistellut ja haukku loppuun asti. Sit vedin pari tyhjää ja viiminen olikin sitten Heli. Ei ollut kuulemma ensin meinannut alkaa haukkumaan, oli pyörinyt ympärillä kauan ja lopulta sieltä alkoi semmonen vikinä taas. Kaiken kukkuraksi mulla oli todella vaikeaa päästä näytölle kun ei tullut kallio kiipeily välineet matkaan. Taas verotti lämpötila tätä kolmatta ilmasua vaikka juotinkin ihan huolella Ruuta pitkin rataa. Tajusin riisuessa valjaita Ruulta et herran jumala koira on vetäny sata metriä rataa kuudella pistolla ja tällä matkalla se on juonut 1,5 litraa vettä!

Mut kiva oli päästä treenaan muidenkin kans, sai taas uskoa siihen et ilmaisu toimii ku maalimiehet ei oo tuttuja. Me vissiin sitten jatkossa treenataan vaan käymällä kisoissa. ;)

Ai niin, Ruu taas vähän jäljesteli eli varaan jo nyt ens kerralla ekan vuoron hakutreeneissä, Ruu saa vetää tallaamatonta aluetta jossa ei oo mitään muita hajuja.