Tänään oli taas ohjattujen treenien vuoro. Viime viikon omat iltatreenit näkyi nyt parempana työskentelynä kentällä. Vähän kontakti pätki mut pikku nyppäsyillä homman sai taas kasaan ja pääsi palkkaan. Me treenattiin jollakin semmosella kohdalla missä oli maassa joku ekstra-hyvä haju. Ruu ja eräs toinen koira otti vähän häiriöö siitä kohdasta kenttää ja Ruuhun se vaikutti esim silleen et se jätti patukan maahan ja alko nuuhkutteleen omia eikä se enää käynyt patukkaa hakeen. No koira autoon ja kuunteleen palautetta.

Seuraavaksi otettiin Ruulle haukutusta tarkotuksena saada Ruu pelaan puolustusvietin kautta. Painostin Ruuta ja kyllähän sieltä haukku irtos. Muutama haukku, vapautus ja palkka. Tätä täytyykin ottaa ens kerralla! Taas koira autoon miettiin ja palauteosiota kuunteleen.

Vielä kerran koira kentälle ja eteenmeno. Vietiin yhdessä Ruun kans rasia kentän laitaan ja sit pois kipolta. Tarkotuksena on opettaa koiralle virityssana tähän väliin jotta sen sais sit myöhemmin aktivoitua tällä sanalla. Otettiin nyt eteenmeno jollakin 20 metrin matkalla. Ensi kerralla kuulemma käyn yksin viemässä Ruuan reunaan ja sit hieman seuruuta ennen eteenmenoa.