Oltiin Jennin kanssa aamulla reippaina, käytiin tunnin lenkki tarpomassa koirien kans metsässä. Rullalla ja Ruulle oli kivaa riehuessa keskenään. Minä otin hienoja valokuvia joita en nyt saa koneelle siirrettyä teknisen vian vuoksi. :(

Illalla oli sitten tottiksen aika. Meidän ryhmän treeniaikaa on siirretty parilla tunnilla, klo 20-21. Mulle uusi treeniaika sopii oikein hyvin joten ei haittaa meitä.

Alotettiin ihan semmosella yleisellä hyörinällä. Pyörittiin hallissa miten sattui ja koiran katsoessa silmiin palkka. No meillä Ruu vaan seuras koko ajan hyvin tiivisti et millon sieltä jotain tipahtaa eli sujui meiltä hyvin.

Seuraavana perusasentoa ja yli-innokasta palkausta, heräteltiin vähän koiria mukaan tähän hommaan. Taas sujui hyvin. Ruulla on perusasento ok ja seuraaminenkin sujuu hyvin joten pääsin ihan asiasta palkkaan neitiä kunnolla.

Sit luoksepäästävyys. Tämä on ehkä kaikkein vaikeimpia liikkeitä Ruulle. Jotenkin se vaan on nyt saanut palikat päässä järjestykseen ja tääkin liike on alkanut toimiin. Vielä Ruuta ei tosin kannata tulla iholle tarkasteleen mut sietää jo sen että ohjaaja kävelee noin puolen metrin säteeltä ohi. Siis huima muutos siihen mitä se joku tovi takaperin oli! Luoksepäästävyyden perään otettiin paikallaolo. Myöskin tämä sujuu jo meiltä. Mun kärsii käydä palkkaan kesken paikallaolon ilman et Ruu koittaakaan nousta. Saan myöskin mennä siitä niin kauas kuin haluan ja yleensä seison siellä kaukana kylki vasten Ruuta. Teen myös omia juttuja siellä eli pyörin ympyrää tai muuten vain steppailen. Senkin Ruu kestää. Liikkeen lopuksi matelin ja kiemurtelin Ruun tykö, ei mitään vaikutusta, Ruu vaan makasi paikallaan. Palkat maahan ja käsky istu ja sit vapaa. Liike onnistunut!

Sit seuraamista silleen et toinen koirakko tuli meitä vastaan. Jäätiin sit naamatusten perusasentoon ja siinä piti hetken olla. Ruulla ei mitään ongelmaa, sillä ei kontakti katoa vaikka minkälainen otus tulis vastaan. Ruulle sattu hyvä pari vielä, semmonen sakemanni joka ei kestänyt sitä vaan alko häärään jotain muuta siinä. Silti Ruulla ei homma lähtenyt lapasesta ja se kesti jopa siinä tilanteessa minun ja ohjaajan välisen juttelun. Toistettiin tämä liike vielä siten et nyt tultiin parin kans vasten siten et koirat jäi istuun vierekkäin. Myöskin tämän Ruu kesti erinomaisesti eikä vilkuillutkaan muualle vaikka parilla oli hieman ongelmia tässä. Hyvä vaan meidän kannalta et siinä toinen hästäs jotain muuta, joutu Ruu tiukemman paineen alle.

Mitähän me vielä otettiin? Ai niin, luoksetuloa. Tätä ei oltukaan otettu vähään aikaan ja meillä oli pieniä ongelmia. Käsky istu ja kun lähdin käveleen pois Ruun viereltä niin se oikein varovasti yritti lähtä mukaan. Ei muuta kuin uusiksi. Pari kertaa se koetti tulla mukaan mut jäi lopulta ja saatiin liike onnistuun. Sit sivummalle treenaan itekseen ja sain silleen viestin perille et kun mentiin vielä tunnin päätteeksi näyttään sama homma ohjaajalle niin saatiin liike onnistuun! Jes, alkaa olla BH:n liikkeet pikkuhiljaa paketissa. Vielä ku sais liikkeestä maahan menon ja liikkeestä istumisen varmaksi niin se ois siinä! :)