Tasapuolisesti, tutuille ja tuntemattomille. Tutuille ehkä vielä semmonen extra-joulutervehdys mukaan! :) Nauttikaa, rentoutukaa, syökää.

Pakko vielä tähän toivottelujen jatkeeksi pistää semmonen onnellinen tapaus mikä sattui eilen aamulla. Tuo meän Ruby teki jotain mikä ei ole koskaan aikaisemmin ikinä koskaan onnistunut! Otimme aamuruuan kans kotitottista. Aamupala maahan ja koira sivulle hommiin. Seuraa ja liikkestä maahan meno! Arvatkaapa mitä? Onnistu muuten KOLME kertaa peräkkäin!!!!!!! Liike, joka ei ole meillä onnistunut koskaan! Ei muuta kuin Ruulle lupa syömään aamupalaa ja minä juoksen samalla herättämään Jussia et kyllä meillä taitaa sittenkin olla BH-koe keväällä kerran tuo maailman vaikein liike saatiin kuin saatiinkin pelaamaan! Oon niin onnellinen! Tuo on oikeesti ollu semmonen kompastuskivi meille että on miettiny ihan hulluna et miten saan tuon liikkeen akan päähän ja nyt se tuli! Jesss! Että hyviä jouluja vain ja parempaa uutta vuotta! :)

Niin ja vielä yksi asia pakko lisätä, Ruu on ilmoitettu huhtikuun Jyväskylän näyttelyyn! Tähän näyttelyyn kasvattajankin jo nyt on viimeistään osallistuttava! ;)