Katselin tuossa viikonloppuna varmaan 3000 vanhaa valokuvaa ja sisuunnuin niin paljon tulleista kiloista että nyt päätin vihdoin tehdä asialle jotain. Ilmottauduin painonvartijoihin ja tänään satsasin juoksulenkkareihin. Hymy Sanna soitteli treeniseuraksi meitä ja minä suostuin mukaan sillä puheella et tällä kertaa treenataankin meitä. Niimpä me laitettiin puteille vetovaljaat ja ei muuta ku menoksi! Ruu ei oikeen tajunnu tuota vetohommaa mut vaihdettiin koiria silleen et juoksin Kiran kans edellä niin tais se Ruu sitten Sannaa jonkun verran vetää meidän perässä. Ihmeen hyvin jakso emäntä painella menemään vaikka peruskunto onkin täys nolla! Seuraavaksi satsataan vetovyohön ja joustavaan naruun.

Eilen lenkkeiltiin Katjan ja koirien kans ihan hyvä lenkki ilman juoksuaskelia. Tai no koirille niitä kerty mut omistajille ei. Silmänisku

Naapurissakin muuten alkoi uusi elämä, tässä just katotaan kun naapurin-setä nakkelee kaikkia huonekaluja parvekkeelta. Kunhan tuo loppuu niin käyn ottaan valokuvan todisteeksi.

Tässä pari kuvaa tälleen väliajalta, äänestä päätellen uuden elämän "järjestäminen" jatkuu...