Taas ollaan hieman treenattu! Ruu katteli mua jo hieman kulmien alta ku taas aloin pakkaan treenikassia... Se näytti siltä et onks taas pakko jos ei taho... No onhan se...

Treenipaikalle ku päästiin niin autossa oli taas sama vanha Ruu; miks mää en jo pääse tekeen??! Eka kierroksella jääviä, meni vähän pipariksi ku virtaa oli taas enemmän ku pienessä kylässä. Ei ois neiti millään malttanu keskittyy.

Toka kierros suju jo paremmin, Ruu oli paremmin kuulolla ja samalla ohjelmalla jatkettiin. Tuo liikkeestä istuminen kun tahtoo olla suurimmaksi osaksi liikkeestä maahanmenoa... Nyt vielä ku oon tuon avun muuttanut niin sitä tässä lähinnä yritin Ruulle opettaa, kun minä taputan koiraa lapaan niin siitä seuraa liikkeestä istuminen. Hankalaa on... Saatin kuitenkin onnistuneita suorituksia ja tehtiin myös maahanmenoa. Seurautin ja paljon käännöksiä vasemmalle.

Sit vaihdettiin paikkaa ja ruutua treenaamaan. Tehtiin 25*55 kokoinen ruutu. Hieman piti Sannan kans inttää ruudun pituudesta mut inttäminen on aina kivaa! ;) Ruulle pieniä ja hankalia esineitä eteen ja taakse. Teki nyt hyvin töitä molemmissa päissä ja sieltä tuli hikinauhaa, kännykkää, naulakkoa ja joku muu pikkunen vaikia esineitä löytöinä. Kaikki siis valmiita.

Lopuksi vielä pari kertaa haukutusta. Haukku muuten hemmetin hyvin! Vähänkö olin tyytyväinen! Ei mitään pikkupiipitystä vaan ihan aikuisten oikiaa haukkua! Ihan ku olis rottweiler siellä ollut... ;) Sannaa onkin näemmä kiva haukkua.

Nyt kotona makaa kaksi raatoa lattioilla eikä emäntäkään järin energinen enää ole...