Viime vuonna Ruu oli juoksemassa seropi-säntäilyissä, eilen osallistuttiin joukkueessa "Ehkä juoksen, ehkä en" Roturace 2009-kisaan. 44 joukkuetta, meidän rottweiler-joukkue hienosti neljäntenä!!! CoolCool 16. sekunnin sadasosan sisään juoksi koko poppoo, Kira joukkueen nopeimpana ajan 6,95 sekuntia, sit oli Veeti jonka aikaa en muista, sit Ida ja viimeisenä meidän jouluporsas-Ruu Karjala 7,11 sekuntia! Vertailun vuoksi on sanottava et viime vuonna Ruu oli tikissa ja juoksi ajaksi 6,5 sekuntia et hivenen nuo iloiset kilot hidasti neidin aerodynamiikkaa... Silmänisku No, ens vuonna nuo kilot on muisto vaan ja juostaan nopeammin ku malinyäät! SilmäniskuCool Kaikki juoksi vieheen perässä. Ruulla kiehahti ihan täysin ku se näki sen vieheen. Se alko pitään niin hirveää kimitystä ja raakuntaa etten ikinä olisi uskonut koirasta semmosta ääntä lähtevän! Kuulin ku edellinen joukkue manasi omaa epäonnistumistaan ja syypää oli kuulemma Ruu, se sillä omalla raakunnalla esti toisen joukkueen koiria muka juoksemasta... Viaton  Ai mikä saalisvietti???

Ja koska kyseessä on meidän Ruu, ei tietenkään tämäkään suoritus voinut mennä kuten elokuvissa... Maalilinjalla Ruu päätti karata ja siellä se jäljesti pitkin vinttikoira-radan keskiviheriötä menemään. Minä karjuin naama punasena koiraa kentän laidalla mutta neidin valikoiva kuulo meni just sillä sekunnilla off-asentoon... Taas sai hävetä eikä kuuluttajan piikittelevät väli-spiikit yhtään auttanut asiaa... Loppujen lopuksi Ruu juoksi sitten radan toiseen kertaan kun Hänen Korkeutensa korvat suvaitsi vihdoin ja viimein aueta...

 

Nyt kun ääneen sanoin että siirrämme kokeet suosiolla syksyyn ja kesän keskitymme rakentamaan, niin totta kai nyt olisi koepaikkoja vastassa ovista ja ikkunoista! Ilmottauduin ihan hermoraivona haku- ja jälkikokeisiin sen Tammelan kokeen jälkeen ja sain pelkkiä varapaikkoja. Nyt olisin kolmelta varapaikalta päässyt kokeeseen mutta oon kieltäytynyt kaikista. Mietitään näitä asioita uudemman kerran sitten syksyllä ku on talo valmis.