Niinhän se Oulun reissu meni lomaillessa että se niistä hienoista suunnitelmista haukutella koiraa... No kerran me treenattiin viiden päivän aikana. Veli tuli iltaruuan kans maalimieheksi ja Ruu olisi varmaan haukkunut hamaan tappiin asti, vissiin oli elikolla nälkä. ;)

Petikossa oli tänään suojelukoiratestausta. Maalimies Juha Korri leikitti koiria ja samalla haki koirista reaktioita joiden pohjalta sitten käytiin koiran käyttäytymistä läpi olisiko koirasta suojeluun. Me mentiin turisteina Jussin kans tilaisuutta katsomaan. Päästiin paikan päälle niin Suvi sai meidät sitten houkuteltua mukaan, ei muuta kuin takas Nurmijärvelle koiraa hakemaan... Oli ihan hauska nähdä Ruun toimintaa tuommosessa tilanteessa. Se saalisti ihan hyvin, vietti oli ok, puolustus vähän huono, puruote hieman haparoi mutta kun se purun sai niin ote oli tiukka, toimintakyky oli vähän huono myös. Ruu ei kuulemma ollut tarpeeksi röyhkeä maalimiestä kohtaan. Purusta sanoinkin etukäteen et se voi huono olla, kerroin maalimiehelle virheitä mitä ollaan sen kans tehty sillon kun hampaita venyteltiin. Lopputulos oli että suojeluun Ruuta ei kannata alkaa treenaamaan, muihin lajeihin kyllä löytyy potentiaalia. Ei siis tullut mitään yllätystä omalle kohdalle, tiesinkin ettei Ruusta suojeluun ole mutta oli kiva kuitenkin nähdä mitä se tekee asiansa osaavan maalimiehen kanssa. Videon saan myöhemmin tilanteesta, halukkaat sen saa nähdä ja siinä kuulee myöskin maalimiehen kommentit Ruusta.

Ruun velipoika G oli myös testattavana ennen Ruuta, se oli kuulemma oikein luonnonlahjakkuus jota kannattaisi alkaa treenaamaan! :) No niin Saija, ei muuta kuin maalimiestä hakemaan! :)