No niin, allekirjoittaneen sairastaessa kotona on hyvä keskittyä olennaiseen kuten esim. heitteille jääneen blogin päivittämiseen.

 

Edellisen postauksen jälkeisiä treenejä en muista, kaippa ne on ihan hyvin mennyt ku ei oo suurempia kuohuja mielen syövereissä!

 

Mutta sitten tämä käyttöominaisuusarviointi... Ei terve,ei mennyt ihan kuin elokuvissa! Ruu ilmeisesti taas tekee juoksuja tai jotain, sen verran häröä oli sen käytös ko. testitilanteessa. Menin hakemaan koiraa ja se oli kuin lähdössä jonnekin torikävelylle. Mun kans leikki ja saalisti huonosti ja siinä vaiheessa tiesin että tästä ei tämän päivän osalta tämän kummempaa tule. Liukkaalla kun olisi pitänyt saalistaa niin Ruu meni raapimaan vieressä olevaa lihakylmiön ovea josta tuoksui lihat! Siinä sitä porukalla naurettiin koiralle jonka olis pitänyt leikkiä ja saalistaa niin toinen itkee kylmiön oven takana ettei hän oo koskaan ruokaa saanut. Yllättääkö jos sanon että ainoa mikä meni testissä hyvin niin tämä pimeä-huone? Kuulu vaan rapinaa ku toinen yritti juosta mahdollisimman lujaa liukkaalla lattialla ruokakupille ja sen jälkeen kuulu jumalaton kolina kun toinen ei saanutkaan vauhtia stopatuksi ajoissa vaan rymisi ruokakupin kans pitkin pimeän huoneen seiniä...

Puolustusosuudessa Ruu sitten tekikin Helyselle niitä uinti-liikkeitään... Toinen seiso takajaloille ja huiskutti etutassuja minkä kerkesi kun toinen yritti olla pelottava ja hyökätä kimppuun. Lopulta Helynen tuli ihan lähelle asti niin Ruu kävi istumaan ja se vaan hakkas mua hännällä jalkaan kun sen mielestä tilanne oli niin kiva. Juuh...

Testi ei oikeastaan mitään sen kummempaa Ruusta kertonut. Sen käyttäytyminen oli ihan päinvastaista mitä muutama viikko takaperin esim. luonnetestissä. Sieltä luonnetestistä tunnistin oman koiran ja se meni niin kuin ajattelin. Ei tarvi ku selata muutama blogi-kirjotus niin huomaa et meillä on treenit ollu kautta aikojen aallokkoa koiran hormoonikierron mukaan, en tiedä oliko kuu ja tähdet tällä erää väärässä asennossa käyttisarvioinnin aikana ja siksi lopputulos oli mitä oli. Tai sit mulla vaan on huono koira ja en oo sitä vaan tajunnut aiemmin.

No ei, rakas rekku tuo on, luki paperilla mitä hyvänsä! Eipä tuo testin kulku tai tulos hetkauttanut suuntaan eikä toiseen. Se meni sinä päivänä noin ja tiedän että Ruun kohdalla toisena päivänä se olisi mennyt toisin. Jokainen joka on meidän kans joskus treenannut tietää mikä ero Ruulla on hyvänä ja huonona päivänä. Se on äärimmäisen harvoin mitään välimallia, se on joko tai.

Mut ei mittään, Sannan treeniliivin tekstiä lainatakseni; "Pää pystyyn ja kohti uusia nöyryytyksiä!"