On tämä maalima mallillaan, pakko  lähtiä kentälle heiluun satunnaisesti ontuvan koiran kans. Ruu loukkas pikkusen anturaa viime hakutreeneissä ja se välillä ontuu sitä ja välillä ei. Sille tuli siihen ihan semmonen pikkiriikkinen haava. Ajattelin kummiski mennä paikallaolon ottaan sillä muut ois treenanneet jo aiemmin päivällä mut mun töiden takia treenit siirrettiin iltaan niin eihän niitä nyt sit kehdannu perua.

Päätin pikkasen kummiski seurauttaa Ruuta, meni ihan ok mitä nyt minä oon jälleen niskatuen tarpeessa et malttaisin kattoa eteen päin... Sit jostakin syystä meän täyskäännös meni reisille, mää tein jonku semmosen dorkan kaarroksen vaan vasemmalle ja Ruu oli semmosena kysymysmerkkinä et WTF. Ai niin, tein mää muutaman liikkeestä istumisen ja liikkeestä maahanmenonkin ihan vaan huvittaakseni muita. Ruu kun harrastaa niitä lassemaisia baletti-askelia ja hyppelyitä. Meillä on ainakin näyttävän näköistä tottista, pitäs pk-tuomareiden tykätä! ;) heh heh...Nii ja vähä henkilöryhmäiltiinki, Ruu ei välittänyt toisista pätkääkään. Otettiin myös ilmottautumisia tuomarille ja jopa se onnistu! Tuo meän aikaanen on vissiin oikeesti kasvamassa aikaaseksi! Huh huh!

Sit pitkä paikallaolo. Vähä Ruu alko jo kyseleen siellä et eikö tähän tuu päätöstä. Seisoin siis selin Ruuhun samalla kun velipoika-Sulo tottisteli vieressä.

Huilin jälkeen otin vielä kaukoja naurattaakseni toisia perjantai-illan kunniaksi ja siksikin et sain annettua iltapalan Ruulle. Kyllä sillä VOIttaja Ronjalla olis paikallaan kattoa Ruun kaukoja vaikka se sen hyppely  toisia niin tuntu huvittavan! Niin kertapa! ;) Kyllä se Ronsuki ne vielä oppii jahka NAAPURIN TYTTÖ ne opettaa, eikös juu?? :D