Hellurei ja hellät tunteet!

 

Se on kuulkaa te semmonen homma notta Karjalan perhe muuttaa viikonloppuna!!!! JESSS JESS JESSS!!!!!!!!!!! 4 kk ja kaks taloa, voin kertoa että tässä vaiheessa ei oo hulluna virtaa kinttaissa! Mutta täytyy sanoa että mahtavat 4 kk on takana, kyllä tuo rakentaminen vaan on kivaa. Voin vannoa että meidän rakennushuuma ei tähän lopu mutta jospa nyt muutama vuosi vedetään happea ennen seuraavaa brokkista. Ja kyselijöille tiedoksi;

a) parisuhde voi hyvin, emme ole eroamassa

b) olemme yhtä mieltä että rakentaminen ei lopu tähän

c) talo ei ole viimeistä piirtoa myöten valmis. Sisältä puuttuu listat ja pihatyöt vielä odottaa mutta ne siirtyy ensi kesään

d) toinen on talo on kaupan, ostakaa! Ostakaa!

e) kuvia tulee kunhan tulee uusi kamera, vanha vihottelee niin paljon että en jaksa sitä käyttää

f) meille saa tulla kylään ja se on jopa toivottavaa

g) suuria vastoinkäymisiä ei tullut projektissa vastaan, aikataulu nyt venyi meistä riippumattomista syistä mutta pääpiirteittäin kaikki on mennyt niin ku piti. Budjetti on pitänyt ja homma toiminut suunnitellusti.

Yksi isompi haaveri sattui kolme viikkoa takaperin kun allekirjoittanut sirkkelöi vasemman etusormen. Ei lähtenyt onneksi sormenpää irti, mitä nyt vähä luu pilkotti. Nyt oon kulkenut melkoinen paketti sormessa muutamat viikot ja tässä odotellaan josko uusi nahka kasvais ja pääsis siteistä eroon. Sikäli hyvään saumaan tuli että en voi luonnollisesti osallistua esim. luutuamiseen, ikkunoiden pesuun tai raskaiden tavaroiden kantamiseen... Onneksi äiti ja anoppi on lupautunut siivoushommiin, saa nähä kuin naisten käy kun killuvat neljän metrin korkeudessa pestessä olkkarin ikkunoita! Mut ne on semmosia supernaisia että ne kyllä selviävät siitä, tiedän sen. Ne tekee mitä haluaa, ei mihin ne pystyy. Ehkä hieman tarttunut myös meikäläiseen tämä mentaliteetti!

 

Koirien kuulumisia sen verran että Ruu osallistuu syksyllä luonnetestiin ja käyttöominaisuusarviointiin. Saapa nähä mitä mamin pienestä sanotaan.

 

Mutta nyt täytyy jatkaa pakkailua, heippa teille ihanat ihmiset! Pidetään hulvattomat tuparit kunhan saadaan kamat paikalleen ja päästään asettumaan!