Ruuhan tossa lähellä BH-koetta alotti semmosen perseilyn tottiksen kans, se vaan tassut korvilla rallatteli omiaan eikä oikein ollut messissä. Sitä oon miettiny yksin ja toistenkin kans et millehän tässä nyt alkais et sais tuohon taas puhallettua sitä tekemisen meininkiä. Tässä nyt kertana muutamana ollaan Sannan kans sitten opetettu Ruuta puremaan patukkaan taas silleen kunnolla ja oikeen ja siinä sivussa ollaan sille kerrottu miksi se on niin kivaa. Ruulla kun on ihan hullu saalisvietti, se rakastaa konflikteja ja taistelemista eikä se ujostele alkaa haastamaan.  No enivei, ollaan siis tehty tämmöstä.

Tänään sit vaihdettiin ekan kerran roolia silleen et minä olinkin se leikittäjä enkä tolppa. Hyvin leikki Ruu mammankin kanssa. Ainoa vaan et minä en saanut Ruuta haukkumaan, tiedä sitten ottiko musta kuitenkin enemmän painetta ku Sannasta. Mut pääasia et se leikki ja purikin hyvin.

Toisella kierroksella sit päätin vähän kattoo et miten tuo patukka sit toimii palkkana ku nyt sen kans ollaan "vaan" puljattu. Näytin Ruulle et katoppas mikä on täällä rintataskussa, se oli ihan et jee! Sit seuraa-käsky ja Ruu oli oikein täpäkkänä. Vapautus ja annoinkin sille nakin niin se söi sen, katto mua et 'et oo akka tosissaan' ja alko nuohoamaan maata. Selvä, näytin uudestaan patukkaa taskusta ja sama täpinä oli taas koiralla päällä. Ei muuta ku käsky, vapautus ja heitin patukan taaksepäin siittä taskusta. Pikkasen neitin silmät sytty ku pääsi leikkiin ja pureen, siis ekan kerran voin sanoa et se patukka oli OIKEESTI se palkka nyt! Jee!!! Otin seuruuta ja neiti vietit kaakossa edisti ihan hemmetisti mut en puuttunut siihen, pääasia oli nyt tässä patukassa ja siinä et sen kans oli oikeesti kivaa! Sain jopa semmosen nanosekunnin pitusen rauhavaiheenkin aikaseksi joten todella hyvillä mielin nyt oon tän asian suhteen. Jospa näin tulis sitä uutta puhtia tähän hommaan! :)