Heipparallaa!

 

Me ollaan saatu kuukauden odotuksen jälkeen netti kotia. Pääsee taas viettään hieman aktiivisempaa netti-eloa!

 

Ollaan alettu tosiaan taas pitkän, pitkän tauon jälkeen treenaamaan. Eilen käytiin Silverillä tarvike-hankinnoilla ja allekirjoittaneella tarttu tavaraa sitä tahtia kyytiin että kyllä nyt setä-Silveri viettää leveän joulun! Tänään sit uusia releitä lähdettiin koeajaan ja välineet osoittautui yllättävän hyviksi hankinnoiksi!

 

Tehtiin siis tottista. Viimeeksi ollaan tosiaan kesällä käyty kentällä ja Ruulla oli virtaa enemmän ku pienessä kylässä ja suurilta osin se olikin pihalla ku lumiukko mutta pääasia et teki hommia ja saatiin väliin ihan hyviäkin pätkiä. Kyllä tämä taas tästä kuhan vaan päästään tekeen! Sovittiinkin Sannan kans treenipäivät niin tulee sit kans mentyä.

 

Haku-treenitkin ollaan saatu käyntiin kiitos uuden porukan. Ruu meinaa revetä liitoksista ku pääsee ukkoja hakemaan ja voi sitä ulinaa ku allekirjoittanu alkaa treeni-liiviä päälle vetämään. Ei meinaa pieneen rottweileriin kaikki se onni mahtua ku pääsee taas duuniin! Tämmöstä tällä erää, eiköhän tämä blogikin ala taas heräämään henkiin!