Hellurei ja hellät tunteet!

Täällä ollaan todellakin relattu koirien osalta kaikesta! Ensin lumi katkaisi haku-treenit ja sen perään tuli hirveät pakkaset johon loppui tottiksen tekeminen. Tosin allekirjoittaneella ei hirveää motivaatiota tottikseen ollutkaan kun ei ole kokeita kiikarissa. Lahjattomat treenaa... Pakkaset oli kyllä melkoiset, Ruu puotti juuri ennen niiden saapumista karvansa ja sen seurauksena se kyllä paleli herkästi. -30 pakkasta ja paljas-mahainen koira ei kauaa pakkasessa viihtynyt vaikka oli toppatakkiakin päällä. Tästä ei ressiä otettu vaan hyvällä omalla tunnolla maattiin sisällä koko rahan edestä.

Kohta voisi alkaa suunnittelemaan uudestaan tottis-treenejä. Täytyisi ehkä välitavotteeksi laittaa se TK1 tuohon maalis-huhtikuulle. Ehkä se sais motivaatiota treenata ja sitä myötä voitais valmistautua kevään ja kesän hakukokeisiin. Viime kesä meni rakentamisen takia plörinäksi mutta ainakin se on saanut allekirjoittaneen kilpailu-vietin eri tasolle. Haluan ehdottomasti alkaa pikkuhiljaa saamaan tuloksia koiralle, en mä ihan vaan omaksi iloksi jaksa harrastella...

Tänään alko myös kesäksi kuntoon-projekti. Käytiin Katjan ja Wandan kans polkeen reipas seittemän kilsaa. Sai muuten allekirjoittanutkin tehä ihan tosissaan hommia ku renkaat oli ihan tyhjät joten pienen pintahien sai itelleki. Pyöräilyn jälkeen haettiin Weeti ja Wimma messiin ja tultiin meidän metsiin lenkille. Lasse-lapatiuskin pääsi mukaan. Melkonen seurakunta meillä siellä mukana olikin!

Mutta tänne ei tällä erää tämän kummempia, jatketaan harjoituksia kun sen aika taas on!