Tämä viikko ollaan löysäilty ihan kunnolla. Ei olla edes lenkkeilty keskiviikkoa lukuunottamatta. Ruu ei halua lähteä ulos ja tässä yksikin päivä kun mentiin tutulle lenkille ja päästin koiran irti niin se vain lönkytteli mun selän takana semmosella ilmeellä et onko ihan pakko jos ei taho... Ei sitten, ei mulla niin himo oo remmiä kävelyttää tuolla metässä etteikö voitais olla ilmankin sitä. Nämä on hieman vaikeita aikoja nämä juoksut...

Tämän päivän treeneihin lähdinkin ihan vaan ajatuksella et kokeillaan ja katsellaan mitä tästä tulee. Ruun kiusaksi vietiin yhdessä ruokakuppi kentän laidalle ja se sai vähän Ruuta nousemaan. Ei se kummiskaan mikään työskentelyhaluinen ollut. Voikukat tuoksui ja taivaalla lenteli lintuja ja maailma oli niin kaunis.................................. Ärkele!! Kun tuli hyvä seuruu-pätkä niin koiralle vapautus ja kupille.

Tauon jälkeen sit vielä haukkua. Jani meni kentän laitaan ja oli ovela, se oli selkä Ruuhun päin niin Ruu ei voinut juostu tuhatta ja sataa pahki. Heh heh... Noin 40 haukkua tuli ja ei kuulemma pätkinyt eikä tarvinut apuja. Jes, sentään joku sujui!