Täällä päin kärsitään tietokone-ongelmista. Kone kaatu pari viikkoa sitten eikä vieläkään olla sitä rakkinetta huollosta saatu. Nytpä sitten on käytössä läpyskä töistä että pääsee sentäs joskus surffaileen... ;)

Ompahan yhdet treenitkin jääneet päivittämättä.

Otettiin tossa männä viikolla Sannan kans tottista ja meillä oli Ruuttonin kans aiheena liikkeestä seisominen ja lähinnä sen liikkeen eteenpäin saattaminen. Video kuulkaa te et suju hyvin! Hinkattiin ja jankattiin ja silti säily vire ja tekemisen meisinki tytöllä! Olihan mami messingillä treenien päätteeksi. Taidettiin me muutaki tehä ku Ruuttoni kolme kierrosta tais ottaa mutta kuka noita vanhoja enää jaksaa kaivaa... Sitä tikulla silmään ja sitä rataa.

Huomenna on sitten jännä päivä. Meän pikkaselta lähtee kulmuri. Se joka on vaivannut koko iän Ruuta. Saa nähä tasaantuuko toisen luonne yhtään ku loppuu jatkuva kipu. Tai mistäpä tuon tietää onko se kipiä. Ei se ainakaan sitä kipua näytä mutta luulis sen kipiä olevan. Leikkauksen jälkeen sitten jäädäänkin tauolle ihan kaikesta, ei lenkkeilyä eikä treenejä. Olikohan peräti neljä viikkoa ennen ku etes pääsee mittään puremaan. Täytyy siis turvotella nappulat ja sitä rataa. Noo, ehkä tää tauko tekee molemmille hyvää ja saahaan sitten huima edistyminen heti keväällä ku ollaan levätty koko porukka! :))

Niin just............... ;)