Vedettiin tänään Helin kans tottikset koepaikalla. Käveltiin ensin kaavio pariin otteeseen ennen kuin päästettiin koirat hommiin. Kaikista kielloista ja uhkailuista huolimatta otettiin Ruun kans seuruuta ja jääviä. Pitkä seuruu oli ihan ok, kontakti vähä tippu mut korjas kyllä pakotteilla hyvin. Jäävissä harmaita hiuksia tuotti jälleen kerran istuminen, märällä nurmellahan ei voi hienot naiset istua. Maahanmeno edelleen hyvä.

 

Ähäkutit! Luulitteko et oikeesti otin siellä jääviä! :D

 

Aikuisten oikeesti me käveltiin tosiaankin se kaavio siellä pariin kertaan ilman hurttia. Sit otin Ruun autosta tarkotuksena hyppyyttää sitä pallolla. Heli seiso esteen toisella puolen ettei Ruu pääse kiertään. Se hyppäs muutaman kerran vähä sinne päin ja sit se sai jonku hajun jostain. Hemmetti koira juoksi ku viitapiru nokka maassa kentän toiseen päähän ja jäi sinne vaikka minä kiljuin kurkku suorana! Sit ku se sieltä suvaitsi nokkansa nostaa ja hilata perseensä mun tykö niin eiköhän sillä ollu nokka auki! Voi hemmetin hemmetti! En ees kerennyt hermostua ku piti ensin tutkia onko mitään pahempaa sattunu ku toisella oli kieli ja nenä veressä. Pintahaavoja vaan mut tämän toteamuksen jälkeen oli jo vähän myöhästä antaa huomautusta karkaamisesta. Mihin lie siilijahtiin koira häipynyt... Siis miks just nyt, miks just tänään sen piti tommosta mennä tekemään?? Argh!

 

Päätin et tämmösen esityksen päätteeksi en voi kotia lähtä ja toiselle kierrokselle otin lyhyen seuraamisen ja jätin Ruun maahan odottamaan et vein eteenmeno palkan kentän laitaan. En sentään vienyt palkkaa sinne minne se pöllö karkaili. Lyhyt seuraaminen ja lähetys palkalle. Kaksi eteenmenoa otettiin. Sit kolmannella kerralla huijasin Ruuta silleen et jätettiin palkka yhdessä sinne kentän laitaan ja lähdettiin käveleen pois sieltä. Otin sen käskyn alle ja seurautin tosi hyvän pätkän sitä josta sitten palkalle.

 

Kolmannelle kierrokselle jätettiin iltapala yhdessä kentän laitaan ja seuruu plus täyskäännös ja palkka.

 

Me ei mennä siihen kokeeseen.