Ihan ku se olis huono asia treenata vaan yhtä asiaa... Tänään alko muuten ekaa kertaa omistajastaki tuntuu et ei virda, taasko! Taashan se oli pakko kun oli sovittu.

Ruu ei yhtään osoittanut mieltä vaan oli yhtä innoissaan ku aina treenaamaan lähdöstä. Otettiin ekana alkuun Sannan ja Kiran kans yhteisilmoittautuminen Pialle. Kirppu meni siitä sit paikallaoloon ja Ruu pääsi hommiin. Ekojen kierrosten ongelma-häsläys oli poissa kun Ruu joutu käskyn alle välittömästi autosta päästyä. Siihen ei kerennyt tulla sitä häsellysmomenttia mikä siinä yleensä on ensimmäisellä kierroksella. Seuras sikahyvin! Mun oli tarkotus puuttua edistämiseen kääntymällä vasemmalle mut tuo elikko oli niin hyvin skarppina oikeessa paikkaa et me vedettiin sit vaan suoraan ja tehtiin täyskäännös ja temmon vaihtelut takas tullessa. Hyvin korjattu edistäminen, ajatuksen voimalla! :D Sit Kiran paikalle paikallaoloon. Kira meni pauselle ja kentälle tuli Sulo. Ruu pysy hyvin paikalla vaikka Pia palkkas Suloa ruokupilla. Jee! Se oli ehkä maailman hankalin haaste Ruulle paikallaoloon mut se kesti sen.

Toiselle kierrokselle jäävät. Pia pelasti mun päivän hoksaamalla et Ruu lukee mun ennakoivat avut toisin ku mää ne haluan sille esittää. Alko muuten tuleen tasasen varmaa liikkeestä istumista sen jälkeen... En pysty ymmärtään missä vaiheessa tuo on sotkenut nuo tutut merkit tolleen toistepäin mut niin se vaan toimi ku vaihdoinkin merkit kesken kaiken keskenään, hemmetin nainen! Ei se voi noin monimutkaiseen ajatteluun kyetä. Sit loppuun vielä luoksetuloja ja se oli tässä.

Nyt sitten onkin lauantaihin saakka treenipaussi, tekee varmasti ihan terää molemmille. Keskitytään vaan pyöräileen ja lenkkeileen ja ehkä myös uimiseen jos sille tuntuu.