Mamin pieni taas näytti itsestään parhaat puolensa. Tänään oli tottistreenit ja koska mun välineet oli jossakin muualla ku treenipaikalla niin päätin ottaa sit ensi alkuun hyppyä. Sanna meni nakin kans toiselle puolelle ja Ruu oli ihan täysillä mukana. Annoin hyppää käskyn niin koira pinkas innolla eteen päin, kaarto vasemmalle nuuskuttelemaan nurtsia sinne missä kaikki oli. Voi ********* ******* * *** ** !!!! Minä perään ja kopsasin Ruuta nokkaa mistä Hän ei luonnollisestikaan tykännyt ja sen jälkeen pidimmekin sitten vähän vakavammat YYA-neuvottelut. Kun ehdot taas oli kaikille osapuolille selvät, jatkoimme harjoituksia ja Ruu oli niin ku mitään ei olisi tapahtunutkaan. Hyppeli tosi hyvin ja oli innolla mukana. En ymmärrä taas tätä!! Ruusta tää on selkeesti kivaa mut miksi se haluaa saada selkään ennen hyppelyä? En ymmärrä. Onko meillä hallinta oikeesti näin hakusessa? Onko tämä taas noita tulevia naistenvaiva-ongelmia vai mitä? Mitä hemmettiä mää teen tuon kovakallon kans?

Toka kierroksella otin ihan pikkasen seuraamista joka oli arsesta syystä että Ruu edisti ihan hulluna. Sit taas muutama hyppy ja edelleen ne oli Ruusta tosi kivoja.

En ymmärrä tuota kovanaamaa... Mennään sunnuntaina Laukaaseen niin taidan jättää sen vaivihkaa sinne ja tulla kotia uuden pennun kans. Sit ku saan senkin pilattua niin vaihdan rotua ja otan malin. ;)