2007 joulukuussa kirjoitin rottweilerpalstalla seuraavat asiat tavoitteeksi vuodelle 2008:

Me haaveillaan vuodelle 2008 BH läpi katsotuksi. Saapa nähä minkälaiseen reeniryhmään sitä pääsee kun muutetaan toiselle puolen Suomea, sit voi kattoa uudestaan niitä muita tavotteita. ;) No ei, tuo BH on semmonen minkä haluan suorittaa ja sit käymme muutamassa näyttelyssä, lonkka- ja kyynärkuvissa + silmäpeilaus ja sitten mitä niitä muita on? Luonnetestiä ja sen semmosta. Eiköhän siinä jo yhdelle elukalla. ;) Toinen saa jatkaa eläkeläisenä ja ookailla peesissä.

Ja kuinkas sitten kävikään...:

BH saavutettiin. Ei kyllä ihan semmoisella suorituksella millä olisin sen toivonut menevän mutta kuitenkin. Perfektionisti olisi toivonut tietenkin täydellistä suoritusta... ;)

Hyvään treeniryhmään päästiin, paljon kuljettiin treeneissä ja kuljetaan vastakin! Haussa siis edistyttiin ihan mukavasti maaston osalta ja kylläpä semmonen pieni koekärpänenkin pääsi allekirjoittanutta puraisemaan... Josko sitä mekin joskus... ;)

Näyttelyt unohdimme, mitäpä me irvileuat sinne menemme. Meille se tärkein näyttelytulos on kuitenkin saavutettu.

Lonkka- ja kyynärkuvissa käytiin, sieltä tuloksena A/A ja 0/0. Silmät oli kans terveet.

Luonnetestiin oltiin ilmottauduttu mutta juoksut osui päällekkäin joten se sitten jäi. Se vähän pisti harmittamaan mutta eiköhän me ehditä siihen testiin hieman myöhemminkin.

Sokerina pohjalle, vähä silleen ekstrana sitten suoritettiin myöskin AD. Sitä ei oltu pahemmin suunniteltu mutta onneksi toiset oli suunnitelleet meidänkin puolesta! ;)

Entäpä sitten 2009?

Luonnetesti, käyttöominaisuustesti, MH-luonnekuvaus jos vaan sellainen tulee ja koekäynti jos toinenkin. Hieman tuleva rakentaminen varmasti tulee hankaloittamaan koiraharrastusta mutta en minä jouda kokonaan treenitauolle yhden talon rakentamisen vuoksi jäämään... ;)

Lassella on tavoitteena edelleen pysyä hengissä ja terveenä. Ainoa mikä huolettaa on kevät, sillä tulee aina keväisin noita kremppoja niveliin. Viime keväänä sillä oli semmosia pätkiä että meinasi alkaa jo huolettamaan mutta kuitenkin niistä selvittiin luonnontuotteiden avulla. Toivottavasti tämä kevät ei muutosta toisi, vielä en raskisi tuosta papparaisesta luopua, se kun on muuten niin pirteä. Itseasiassa se on paljon Ruutakin reippaampi tällä hetkellä että ihan hyvältä näyttää tässä vaiheessa! Mutta eihän noista vanhoista tiedä...

Nyt vielä pitäisi hetki malttaa tätä treenitaukoa, lupasin kerran antaa Ruulle ja itelle taukoa tammikuun loppuun saakka. Mulla vaan tekis hirveesti mieli päästä kentälle ja mettään joten tää taukoilu alkais mulle kohta riittämään. Mutta ei, kyllä me nyt vaan maataan ja lenkkeillään tammikuun loppuun saakka. Jos joku näkee meidät treenaamassa niin saa antaa mulle selkäsaunan!