Heipä hei pitkästä aikaa!

Täällä ollaan, Nurmijärvi-cityssä. Muutettiin 29.2 päivä tänne, laitettiin Lahden kohdalla navigaattoriin uusi osoite ja jännityksellä ajeltiin paikan päälle katsomaan mitä täällä odotti. Asunto on ihan ok, just semmonen kunnan vuokra-asunto jossa kaikki on asunut asenteella 'ettei tää oo mun oma'. Onhan tämä ihan kamala oman, lattiasta kattoon laitetun kodin jälkeen mutta eiköhän tämä menettele siihen saakka et saadaan oma talo pystyyn.

Koirat ei ole kummemmin muutosta stressailleet. Aluksi harmaita hiuksia Ruulle tuotta pissalla käynnit, lunta kun ei tahdo mistään löytyä ja lumella vaan voi käydä pissalla... Nyt ne vähäisetkin lumet on lähtenyt ja on tuo meidän neiti kyllä pystynyt käymään taas nurmikollakin pissalla.

Sunnuntaina alkaa sitten treenit. Mennään haku-treeneihin Rubyn kans. Saapa nähdä mitä se sanoo pitkän tauon jälkeen.  Ajattelin  et me voitais alottaa ihan vaan ilmasu-treeneillä et päästäis taas kärryille asiasta. Toivottavasti menee hyvin treenit.

Tottis-hommat olis tarkotus ilmeisesti alottaa ensi viikolla. Saapas nähdä mitä tuo Kivenjuuren Jaana meistä sanoo kun pääsee näkemään missä vaiheessa ollaan.

Sit ollaan päästy Ruun kans mukaan BH-kokeeseen valmistautuvien ryhmään. Aletaan tosissaan treenaan se puoli nyt kuntoon.

Ruu menee lonkka- ja kyynärkuviin plus silmätutkimuksiin 14.4. Saadaanpahan nekin alta pois. :)

Niin ja me päästiin mukaan sille haku-leirille! Jee! :)

Mutta tässäpä nämä kiihkeimmät, treeniblogi jatkuu kunhan treenaamaan päästään.