Hieno aamu! Ei parempaa syyskeliä voi olla, aurinko paistaa, lämmintä, lehdet on hienon värisiä ja päläpälä...

Ajoin Shellille mihin oli sovittu kokoontuminen ennen haku-treenejä. Paikalla totesin parkkipaikkojen olevan täynnä. Ei muuta ku pakki päälle ja taakke päin. Katselin peilejä ja hyvin oli tilaa pakittaa. Sit kaikkien oppien vastaisesti käänsin pään et katon vähä näkyykö takaikkunasta mitään. Joo eipä näy... Sit katse uudestaan peileihin ja tumps! Näin saimme jumalattoman lommon Hiacen perään, rikkoontuneen takavalon V70 Volvoon ja pikkuset maalivauriot. Tittidiii!! Ei muuta ku huoltsikalle kyseleen asiakkailta et kukas omistaa tuommosen uuden karheen Volvon tuolta. Omistaja löyty ja eipä siinä, vaihdettiin yhteystiedot ja minä pääse täytteleen Tapiolaan vahinkoilmoituksia. Edellisestähän täyttelystä kun ei vielä viikkoakaan ole joten peace of cake.

Ajoin sit Hiacen sivummalle ja lähdin pissattaan Ruuta. Tulin takasi autolle niin Tanja tulee vastaan et lyttäsin sit Hiacen perää. Jep jep, Tanja on meidän porukan tuommonen hurjapää niin pitäähän sillä sit Viton kyljissä vauhtiraidat olla. Ja voi pojat olihan ne mageet! Tuommoset ku sais itelleki... Harmi vaan et Tanja ei hakenu niitä raitoja siitä kulmasta minkä minä ruttasin kymmenen minuuttia aiemmin. Oli siinä paikallisilla deekuilla hauskaa istua bussipysäkillä, tilaa on vaikka muille jakaa ja sit kaks tyttöä pakettiautoineen aiheuttaa yleistä pahennusta.

Noo, vihdoin päästiin sit lähteen mettään. Istahin autoon ja ja aloin hakemaan aurinkolaseja. Sanoin vielä Janillekin et mihinkään ei lähetä ennen ku mun arskat löytyy, oonhan upottanut pienen omaisuuden niihin. Aikani laseja hain ja taskustahan ne löyty, tuhannen murusina!!! Siis oikeesti!! Miten tää VOI olla mahdollista?? Miten mää saan kymmenessä minuutissa näin paljon vahinkoa aikaseksi?? Kertokaa joku mulle!! Mää oon Tapiolan lempiasiakas...

Treenit meni hyvin ja oli kivaa.