Mamin pikkanen oli hieno tänään!! Kävin tänään hakeen koirille ruokaa ja se autotalli mistä sitä ruokaa haetaan on täynnä piiiiiikkasen houkutuksia... Koskaan mää en sieltä pelkän koiranruuan kans lähde ja tällä kertaa mukaan tarttu Furminaattori, nahkavaljaat, uus patukka ja NA-RU-PAL-LO!

 

Tänään siis tottisteltiin ja meidän eka kierros meni leikkiessä jälleen. Olin tolppana ja Sanna leikitti Ruuta. Se oli taas ihan täysillä mukana ja haukkua paukutti minkä kerkes ja kaippa se ihan ok sitten purikin. Mut enivei, koira oli täysillä mukana ja uusi patukka toimi.

 

Tokalla kierroksella oli tarkotus ottaa pikkasen ilmasua. Kerroin Ruulle autolla et mitä ollaan menossa tekemään mut jotenkin meidän taktiikka-palaverissa ei nyt ajatukset kohdanneet. Ruu meinaan tuli kentälle ihan näissä saalispuruleikki-fiiliksissä. Se paukutti perusasennossa ja mun piti ihan tosissaan se komentaa hiljaseksi ennen kuin pääsin lähettämään sitä. Sit ku lähetin sen maalimiehelle niin se oli hieman pihalla mut kuitenkin haukku ihan hyvin. Toinen ukko olikin sitten umpparissa. Nyt oli Ruu taas tilanteen tasalla ja se haukkukin tosi hyvin. Jee! Kolmas ukko oli ihan normi-ukko sitten ja sitäkin haukuttiin hyvin. Vähän se porsasteli ja tuli iholle mutta ihan sama, se haukku! Ja haukku hyvin!

 

Sit päästään tarinassa kohtaan NA-RU-PAL-LO. Mehän siis omistamme Ruu Karjalan kanssa yhdessä ennestään jo narupallon. Se on semmonen kivikova ja ällö kaikkine nystyröineen. Sitä kuuluu Ruun mielestä purra siihen naruun joten kovin suuria odotuksia ei ollut tämän uudenkaan nartsan suhteen. Viimiseltä ukolta kun otin sen kiinni niin näytin sille sitä palloa, hetsailin vähän ja heitin sen huitsin kuikkaan. Ruu kävi pallon hakeen ja toi sen mulle. Sillä oli se pallo-osa suussa ja minä otin narusta kiinni ja ajattelin et nakkaan sen sille uudestaan. Mitä tekeekään Ruu! Se junttaa leukaperät lukkoon enkä minä saanu sitä palloa sen suusta!! En vaikka odotin sitä sen heikkoa hetkeä et voin nykästä sen kun se vähän korjais asentoa. Heikkoa hetkeä ei tullut ja lopulta jouduin taipumaan ja tekemään sen tylsän rauha-jutun et sain sen pallon siltä suusta. Siis oikeesti!! Ruu!! Narupallo!! Puru!! Rauha!! Samassa lauseessa!! Outoa!! Huutomerkkejä!!!!!