Vieläkään ei ole mitään treeni-kuulumisia. Itku Niistä haaveillaan vaan toistaiseksi. Rakennushommat alkaa oleen siinä pisteessä et mietitään josko sitä muutettais elokuun lopulla. Hitaasti mutta varmasti pirtti nousee pystyyn!

 

Ruun kuulumisia sen verran että neiti päätti sitten aloittaa juoksemisen 23. päivä. Ainoa ennakkovaroitus oli karvanlähdön aloittaminen. Mietin, et eihän tää nyt vielä voi juoksuja tehdä kun edellisistä on hätinä 5 kk aikaa. Mutta nyt kävi näin... Positiivistä asiassa on se, että normaalisti juoksuihin liittyvä äkäisyys ei ole tullut. Ruu on käyttäytynyt aivan niin kuin normisti käyttäytyykin. Lisäksi nämä on hyvin huomaamattomat juoksut. Siis ettei koira vuoda juuri yhtään. Lasse onneksi toimii juoksu-mittarina että kai nämä nyt sitten ihan oikeat juoksut on. Hymy 

 

Lassen kuulumisia sen verran että papparainen on koko kevään voinut hyvin vaihtelevasti. Sille on alkanut tulemaan älyttömiä ripuli-jaksoja. Koira ripuloi 3-6 päivää eikä se pysty pidättämään yhtään ku tämmönen kausi tulee. Jos paskattaa niin paska tulee niille seisomille missä papparainen sattuu seisomaan. Itku Tuntuu niin kuin omistaisi pentu-koiran jälleen, meillä on ollut tälle keväälle varmaan 30 paskat sisällä. Lisäksi se on repinyt karvat perperinsä ympäriltä ja se on muutenkin kasvanut kokoa. Täytyy käydä näyttämässä sitä lääkärille samalla ku Ruu rokotetaan. Oon ihan varma että sillä on joku peräsuoli-syöpä tai vastaavaa...  Mut ei murehdita tulevia sairauksia!