Käytiin perjantaina hakuileen vähä poikkeuksellisella kokoonpanolla ja meille uudella paikalla. Ruulle tehtiin ihan simppeli perustreeni. Eka lähetys oikeaan etukulmaan jossa oli löytö. Ruu oli vähän ku nukkuneen rukous, vetelä mutta teki teknisesti ihan hyvin hommia. Hanna oli tuolla etukulmassa Ruu vähä törmäs Hannaan juoksemalla jalkojen yli. Ilmaisu oli kutakuinkin ok. Aloitti hyvin ja Hanna pääsikin hyvään väliin palkkaamaan.

 

Sit kaks tyhjää. Tyhjissä ei oikein moitteen sanaa. Vähä neiti ehkä teki taakke päin hommia mut ei kuitenkaan niin pahasti et ois pitany alkaa hinkkaan. Sit neljännellä pistolla oli jälleen löytö. Nyt löytönä oli Ruulle ihan uus tuttavuus, Helinin Heidi. Ilmasu oli aika kimakka mut ei kuitenkaan ollut mitään ongelmia löydöllä.

 

Sit taas tyhjä ja lopuksi vielä viimisenä ukkona Jani. Janilla ilmasun alottaminen vähä kesti, syystä että Jani oli semmosessa kalliokossa piilossa ja Ruun piti vähä hakea sopivaa paikkaa ilmasta. Se nykyään hakee etutassuilla tahtia haukkuun niin aina ku se oli alkanut haukkumaan ja pomppimaan niin se oli meinannut liukastua. Lopulta löyty hyvä paikka haukkua sit tulikin ihan hyvä haukku.

 

Teknisesti oli ihan hyvä treeni, mietin jo vähän et pitäisköhän tän treenin päätteeksi jäädä tauolle. En nyt tiedä et onko tää viime aikojen ailahtelevaisuus johtunut puutumisesta vai meneekö kaikki juoksujen piikkiin. Oon miettiny et onkohan Ruu tekemässä elämänsä ensimmäistä valeraskautta tässä. Jotenki olis kiva päättää kausi johonkin mega-onnistumiseen mutta toisaalta ei tässäkään treenissä paljoa virheitä tullu et en nyt sitten tiedä.

 

Illalla sit jytäiltiin haku-porukan kans. Pidettiin vähä pikkujouluja ja kuten kuvista näkyy niin hauskaa oli! :D


2065297.jpg


2065298.jpg


Vasemmalta lähtien kuvasta löytyy Suvi, Marika, Jani, minä, Sanna, Tanja ja Pia. Elikkä siis Uudenmaan kovin hakuporukka! :D Hauskaa oli kyllä, iso kiitos kaikille!


Hauskuutta kesti niinkin pitkään että allekirjoittanut selvisi kotiin puoli viideltä. Ei siinä muuten mitään mutta kahden tunnin yöunien jälkeen lähdettiin sitten Sannan kans "reippaina" tyttöinä kasvattajapäiville. Ei ollut rouva ihan noin freesinä ku tuossa kuvassa... Oltiin siellä yleinen naurunaihe, molemmille seiso verestävän punaiset silmät päässä ja meidän haju oli kuulemma jotain ihan kamalaa! Siis mehän vaan nautittiin ihan pieni määrä vaan valkosipulia ja alkomaholi-tuotteita pikkujouluissa... Se on petollista tuo valkosipuli ku se saa kanssaihmiset nyrpisteleen nokkaa...


Mut ihan aikuisten oikeesti oli tosi mielenkiintoset kasvattajapäivät! Paljon asiaa vähän aidasta ja välillä seipäästä. Jännä oikeesti miten ihmiset ajattelee niin eritavoin asioista. Oli ihan mielenkiintosta kuunnella itselle täysin päinvastasia mielipiteitä. En kuitenkaan silti muuta mieltäni, mun mielestä rottis on palveluskoira ja palveluskoira kokeisiin sitä treenaan silläkin uhalla et mun treenaamisesta menee koko rotu pilalle! ;)