Treenattiin tänään Tuupakassa. Ekalla kierroksella me yritettiin Ruun kans leikkiä superkivalla purutyynyllä. Edelliset treenit näky, Ruu ei purrut kunnolla ja oli hieman kireä.

Toinen kierros oli paikallaoloa. Ruu ja Kira oli vierekkäin ja me seisottiin Sannan kans selin koiriin päin. Tanja katseli et koirat oli kunnolla. Tehtiin vaikka mitä piruettejä sun muita muuveja  mutta kumpikaan koira ei onneksi noussut.

Kolmas kierros oli seuraamista, yks pitkä pätkä ja yks lyhyt pätkä. Otti kovasti painetta minusta, lipo huulia eikä semmosta tekemisen meininkiä oikeen tahtonut löytyä. Sit heti ku ilme kirkastu, tuli vapautus. Otettiin sit vielä liikkeestä seisomista. Ekalla kerralla vapautin kun jäi seisomaan, tokalla kerralla palasin takas viereen ja kolmas kerta taas suoraan vapautus. Tää alkaa oleen ihan kivalla mallilla.

Neljäs kierros alko hyvin, Ruulla vähän kierrokset nousi kun Ida leikki possulla siinä meidän auton liepeillä. Sit Sanna vielä kiusas purutyynyllä Ruuta ennen kuin otin sen häkistä. Otin koiran autosta ja se oli ihan kivassa vireessä, yks tasamaa nouto ja samantien vapautus leikkimään purutyynyn ja Sannan kans. Nouto onnistu hyvin, siinä ei ollut mitään hierottavaa ja palkkauski toimi ku Ruun ei tarttenu Sannaa katella kulmien alta. Loppuun vielä eteenmenoja. Eka eteenmeno suoraan ruualle, toisella maahanmeno (meni muuten kolmannella käskyllä maahan! Hymy ) ja kaks läpijuoksua vielä loppuun. Saatiinhan me tyttö lopulta vähä hymyilemäänkin ja autoon pääsi tyytyväisen oloinen koira! Kyllä tämä tästä, ens kerralla ei varmaan enää muista koko asiaa. Hymy