No niin, ollaan selvitty Oulun reissusta kunnialla. Ruu liho ku limpputaikina mummun eväillä. Eipä meidän olis paljoa kannattanu Ruulle eväitä edes mukaan varata... ;)

 

Ei nyt kuitenkaan ihan vedetty lonkkaa vaan kokoonnuttiin vanhan treeniryhmän kans perjantaina ja vähä treenattiin. Treenipaikka oli vaihteeksi tosi mukava! Tasasta ja tylsää ja josta olisi pitänyt näkyä kuinka koira työskentelee... Ruu oli juoksujen takia viimisenä jollonka pikkasen alko jo hämärtämään, sitten toisekseen lunta tuli ihan sikana! Ei paljoa näkyny koiraa kun sen keskilinjalta lähetti. Arvoin ensin että lähdetäänkö koko treeneihin ollenkaan viime kertasten näyttöjen perusteella mut en voinu jättää tilaisuutta käyttämättä joten ei se auttanut kuin suunnata nokka kohti Jääliä.

 

Päätin menomatkalla et Ruu tekee nyt sitten lyhyen, täysin erilaisen treenin mitä pitkään aikaan.

Alkuvalmistelutkin hoidettiin sikäli eri tavoin et myös maalimies oli autolla mukana haukuttamassa Ruuta. Minun korvaan Ruu haukku hieman ponnettomasti mut Heli vakuutti haukun olevan hyvää. Suunnitelmana oli tehdä kaks tyhjää ja löytö. Maalimiehellä oli kaks palkkaa varalta mukana, josko homma ei oiskaan loppunut tähän vaan olis pitänyt jatkaa. Ekan tyhjän Ruu teki kuulemma hienosti. Etenin ite liikaa keskilinjalla ku luulin Ruun tykittävän jossakin pitkällä ja lopputulema oli se et Ruu tuli keskilinjalle mun selän taakse. Minä olin sitä laittamassa uudestaan samalle puolelle mut onneksi Heli toppas. Siinä sitä oltais taas oltu ku olisin alkanut sitä pakottamaan samalla puolelle sataa kertaa kerran toinen oli sen jo kattonu. Käännettiinkin selkä ja lähetin toiselle puolelle tyhjälle. No tän puolen pystyin näkemään paremmin ja Ruu teki kyllä hienon piston sinne. Kaikilla oli ollut etukulmassa ukko joten Ruu juoksi suoraan kulmaan, käänty oikeelle edeten keskilinjalla hyvän matkaa. Sit kutsuin sen ja lähetin yliheittona toiselle puolen. Ruu sai toiselta puolen heti hajun Helistä ja ilmaisi sen ihan kohtuu hyvin. Ruun treeni siis meni niin ku pitikin alku-sähläystä lukuunottamatta. Tulipa taas itelle hyvä mieli ettei me ihan ”metsään” olla mentykään! :)